OTKRIJTE NAŠU GAMU HEČBEK VOZILA

PEUGEOT HEČBEK VOZILA

Naša hečbek vozila su oličenje elegancije, udobnosti i povezanosti. Upravljanje putevima u kombinaciji sa moćnim BlueHDi dizel, PureTech benzinskim, električnim ili plug-in hibridnim motorom pružiće vam karakterističnu vožnju.

undefinedimage
PEUGEOT 208 I e-208

Sa svojom živopisnom i modernom siluetom, novi Peugeot e-208 biće vaš verni partner gde god da krenete. Otkrijte novi 3D i-Cocpit® koji vam pruža novo i izvanredno iskustvo vožnje.

undefinedimage
PEUGEOT 308 I 308 HYBRID

Pošto zadovoljstvo u vožnji nije ništa bez oštre šasije, kompaktni PEUGEOT 308 hečbek vam pruža visok nivo tehničkog iskustva za primerno držanje na putu. Najnovija generacija BlueHDi dizel i PureTech benzinskih motora pružaju veću efikasnost.

undefinedimage
PEUGEOT 508 I 508 HYBRID

Snažan i agresivan sa oštrim dizajnom, PEUGEOT 508 otvara novi, sportski i elegantni svet. Uživajte u njegovim linijama, prefinjenoj vertikalnoj mreži i otkriću istaknutog duha smele inovacije.

NAVIGACIJA

Budite vođeni paketom Connected Navigation* sa glasovnom komandom, uključujući upozorenja o saobraćaju u realnom vremenu i opasnim zonama d usluga TomTom**, kao i lokaciju punjača i dostupnost.

FULL LED PREDNJA SVETLA

Peugeot hečbek automobili dolaze sa 100% LED svetlima, što vam daje jasniju vidljivost na putu.

U kombinaciji sa dinamičnim prednjim branikom, LED svetlima za maglu i LED prednjim pokazivačima, ova tehnologija dodaje stil i sportski izgled prednjoj rešetki.

Da bi transformisali svoj karakter, naši automobili su opremljeni svetlosnim potpisom integrisanim u halogenim farovima.

OTKRIJTE NAŠU GAMU HEČBEK VOZILA
undefinedimage
208

undefinedimage
308

undefinedimage
508