Novi Peugeot e-Traveller

PEUGEOT e-TRAVELLER | ELEGANTNO ELEKTRIČNO KOMERCIJALNO VOZILO

Sa PEUGEOT Traveller-om možete otkriti novi način putovanja i u potpunosti uživati u širokim otvorenim prostorima. Ovo porodično vozilo sa 8 sedišta nudi izbor između dizel motora ili potpuno električne verzije.

DIZAJN

NOVI NAČIN PUTOVANJA

Sa svojim modernim prednjim delom, potpuno električni PEUGEOT e-Traveller ima moćan karakter prikazan kroz njegov elegantan dizajn.

e-Traveller se prilagođava vašim zahtevima zahvaljujući 3 dužine (kompaktna, standardna i duga). Modularnost koja omogućava prevoz 8 osoba zapremine prtljažnika do 1500 l, do 5 osoba zapremine prtljažnika do 3000 l ili 4900 l ako se uklone sedišta u 2. i 3. redu.

1 / 5
PREDNJA STRANA VOZILA

Sa vertikalnom rešetkom, LED svetlosnim potpisom i ksenonskim farovima* savršeno integrisanim u karoseriju, samopouzdani dizajn PEUGEOT Traveller-a prenosi snagu i eleganciju.

VOZAČEVA POZICIJA

JEDNOSTAVNOST I UDOBNOST

Što se tiče unutrašnjosti, kompaktni PEUGEOT Traveller je posvećen udobnosti putovanja. Omogućen je lak pristup podignutim sedištima, pružajući bolju vidljivost i položaj za vožnju, tipičan za vozila limuzine.

Cockpit ima jednostavan i moderan dizajn sa elegantnim materijalima i inovativnom opremom. Ergonomska oprema, kao što su head-up ekran* i ekran osetljiv na dodir od 7", uvek su na dohvat ruke i vidljivi.

U potpuno električnoj verziji, instrument tabla i ekran osetljiv na dodir su savršeno integrisani u potpuno električni koncept, omogućavajući pregled toka energije.

1 / 4
VOŽITE U POTPUNOM KOMFORU

Što se tiče unutrašnjosti, kompaktni PEUGEOT Traveller je posvećen udobnosti putovanja. Omogućen je lak pristup podignutim sedištima, pružajući bolju vidljivost i položaj za vožnju, tipičan za vozila limuzine. Cockpit ima jednostavan i moderan dizajn sa elegantnim materijalima i inovativnom opremom. Ergonomska oprema, kao što su head-up ekran* i ekran osetljiv na dodir od 7” uvek su na dohvat ruke i vidljivi.
U potpuno električnoj verziji, instrument tabla i ekran osetljiv na dodir su savršeno integrisani u potpuno električni koncept, omogućavajući pregled toka energije.

*Dostupno u standardnoj, dodatnoj opremi ili nedostupno u zavisnosti od verzije

Tehnologija

1 / 5
VISOPARK 1

Kamera za vožnju unazad* se automatski aktivira kada vozilo ide unazad. Pruža pogled od 180° na zadnji deo vozila. Linije na ekranu se pomeraju okretanjem volana. Sve dok postoji prepreka, sistem će automatski zumirati sa dodatnim prikazima ako je potrebno.

*Dostupno u standardnoj ili dodatnoj opremi, u zavisnosti od verzije


ACTIVE SAFETY BRAKE

Active Safety Brake* je sistem za automatsko hitno kočenje koji reaguje kada detektuje neposredan udar. Kamera i radar mogu otkriti pokretnu ili fiksiranu prepreku. Ako vozač ne pritisne papučicu kočnice dovoljno ili uopšte ne pritisne, sistem umesto toga aktivira kočioni sistem. Na ovaj način izbegavate svaki udar pri brzini ispod 30 km/h ili smanjujete posledice udara pri bilo kojoj drugoj brzini.

*U dodatnoj opremi, deo paketa Drive Assist


UPOZORENJE O NENAMERNOM NAPUŠTANJU TRAKE

Ova funkcija* detektuje kada vozilo napusti traku puta ako pokazivači pravca nisu aktivirani. Zvučno i vizuelno upozorenje je korisno ako je vozač pospan ili privremeno izgubi koncentraciju.

*Dostupno u dodatnoj opremi kao deo sigurnosnog paketa

Tehničke informacije

undefinedimage

ELEKTRIČNI MOTOR

Motor od 100 kW (136 ks) obezbeđuje snažno ubrzanje sa trenutnim obrtnim momentom motora od 260 Nm u režimu Power, kao i zadovoljstvo fleksibilne, dinamične i tihe vožnje*.

*Međutim, imajte na umu da morate da imate kontrolu nad svojim vozilom i da drugi učesnici u saobraćaju možda nisu navikli na bešumna vozila.

undefinedimage

AUTONOMIJA I PUNJENJE

PEUGEOT e-Traveller baterija vam omogućava da putujete do 230 km sa 50 kWh i 330 km sa 75 kWh prema WLTP* sertifikacionom protokolu (Svetki usaglašena procedura za testiranje lakih vozila).

*Navedeni domet i vrednosti potrošnje energije su u skladu sa WLTP procedurom ispitivanja, na osnovu koje se odobrava tip novih vozila od 01.09.2018. Mogu se razlikovati u zavisnosti od stvarnih uslova korišćenja i različitih faktora kao što su: brzina, toplotna udobnost u vozilu, stil vožnje i spoljašnja temperatura. Vreme punjenja zavisi posebno od snage punjača u vozilu, kabla za punjenje, kao i vrste i snage stanice za punjenje koja se koristi. Za više informacija, obavezno kontaktirajte svog prodavca ili posetite Peugeot veb lokaciju za svoju zemlju.

1 / 2
SPOLJAŠNJE DIMENZIJE

Dužina: 4.956 mm (standardna verzija) - 5.308 mm (duga verzija)
Širina: 1.920 mm
Visina: od 1.890 mm do 1.940 mm