PEUGEOT e-PARTNER

PEUGEOT PARTNER & E-PARTNER | PEUGEOT KOMERCIJALNO VOZILO

Peugeot Partner je već 20 godina testiran od strane poslovnih korisnika koji su pratili visoke referentne vrednosti kako bi ponudili kvalitetan proizvod na tržištu. Nova generacija PEUGEOT PARTNER, u segmentu komercijalnih vozila, nudi novi nivo udobnosti i zadovoljstva u vožnji, zahvaljujući PEUGEOT i-Cockpit®, a moć izbora daje vam mogućnost da izaberete efikasan dizel ili potpuno električni pogon.


PREDNOSTI ELEKTROMOTORA
undefinedimage

NOVO ISKUSTVO VOŽNJE

Autonomija do 275 km (WLTP) i

Procenjene vrednosti su date informativno i podležu WLTP odobrenju.
Nove senzacije u 100% električnom režimu bez odustajanja od prednosti komercijalnih vozila:

• Identična korisna zapremina kao i verzije sa dizel motorom
• Dostupan u dve dužine standardni i dugi
• Dostupan u verzijama Panel i Crew Van
• Nosivost do 800 kg
• Kapacitet vuče do 750 kg
• Trenutni obrtni moment bez vibracija
• Tihi motor

undefinedimage

UŠTEDA

0 g emisije CO2
Višestruka ušteda:

• Niži troškovi dopunjavanja goriva u poređenju sa konvencionalnim gorivima
• Niži troškovi održavanja
• „ECO“ režim za optimalan vek trajanja baterije

undefinedimage

JEDNOSTAVNA I NOVA MOBILNOST

30 minuta za punjenje do 80% baterije (sa punjačima od 100 kW. Vreme potrebno za punjenje može da varira u zavisnosti od tipa i mogućnosti stanice za punjenje, spoljašnje temperature mesta za punjenje i temperature baterije) < br/>
• Jednostavno, intuitivno punjenje
• Daljinsko upravljanje preko aplikacije MyPeugeot®


BIRAJTE PREMA VAŠIM POTREBAMA

Bilo da ste vlasnik preduzeća ili menadžer voznog parka, sve profesije imaju svoje zahteve. Da bi zadovoljio vaše specifične potrebe i upotrebe, PEUGEOT Partner je dostupan u nekoliko verzija: S Premium, Grip Premium, Professional Premium i Asphalt Premium.

1 / 2
NULA EMISIJA, BEZ KOMPROMISA

Novi PEUGEOT e-PARTNER je dostupan u istim verzijama kao i verzije dizel motora kako bi ispunio sve zahteve kupaca:

• Dostavno vozilo - 2 dužine: standardne 4,40 m i dugačke 4,75 m, do 3 sedišta sa Multiflex klupom
• Crew Van - do 5 sedišta, fiksnih ili sklopivih, samo u dugačkoj verziji

Korisna zapremina do 4,4 m³ za dugačku verziju (3,8 m³ za standardnu verziju verzija) je ista kao i kod dizel verzije zbog ugradnje baterija ispod poda, bez ikakvog uticaja na zapreminu u prtljažniku.

Visina je manja od 1,90 m što omogućava pristup većini parking mesta.

Da bi zadovoljio više potreba, novi PEUGEOT e-PARTNER je takođe dostupan u verzijama Professional Premium i Asphalt Premium.GARANTOVANO PROFESIONALNO VOZILO

1 / 5
DIZAJNIRAN ZA VEĆU EFIKASNOST

Novi PEUGEOT Partner je dizajniran na EMP2 platformi, koja se takođe koristi u najnovijim modelima automobila. Ova već dokazana platforma sa kraćim prednjim krajem omogućava manji radijus okretanja: radijus okretanja između krajnjih tačaka za standardnu verziju je 10,82 m i 11,43 m za dugačku verziju.

(1): standardna verzija
(2): duga verzija


STRUČNE USLUGE SPECIFIČNE ZA ELEKTRIČNA VOZILA

Bilo da ste vlasnik preduzeća ili menadžer voznog parka, sve profesije imaju svoje zahteve. Da bi zadovoljio vaše specifične potrebe i upotrebe, PEUGEOT Partner je dostupan u nekoliko verzija: S Premium, Grip Premium, Professional Premium i Asphalt Premium.

1 / 2
E-KONTROLE ZA DALJINSKO UPRAVLJANJE

Upravljajte svojim vozilom na daljinu zahvaljujući aplikaciji MyPeugeot (Besplatna usluga dostupna je samo sa RCC + BTA ili NAC + BTA. Bez BTA, funkcija odloženog punjenja je dostupna preko dugmeta koje se nalazi na poklopcu priključka za punjenje.) (kontrola i planiranje punjenja). vašeg automobila, za zagrevanje i hlađenje kabine).


POGON

1 / 4
BESKOMPROMISNE PERFORMANSE

PEUGEOT Partner i PEUGEOT e-Partner imaju koristi od EMP2 modularne multi-energetske platforme (EMP2: Efikasna modularna platforma) koja omogućava beskompromisan izbor između dizel ili električnih pogonskih jedinica. Sa svojom optimizovanom arhitekturom, novi PEUGEOT e-Partner nudi identičan tovarni prostor i istu poziciju za vožnju kao verzije sa dizel motorom.

1 / 5
DOMET I PUNJENJE

Baterija u PEUGEOT e-Partner vam omogućava da pređete 275 km (WLTP) (Procenjene vrednosti su date samo kao indikacija i podležu WLTP potvrdi). Omogućava preciznije i realnije vrednosti dometa vožnje u stvarnoj upotrebi vozila (WLTP domet je takođe definisan na osnovu približno polovine korisnog opterećenja.).


SURROUND REAR VISION: NEMA VIŠE MRTVIH UGLOVA

Surround Rear Vision čini vožnju lakšom i bezbednijom i pruža veću vidljivost. Ova funkcija omogućava da ekran, koji se nalazi na mestu centralnog unutrašnjeg retrovizora šoferšajbne, uz pomoć dve kamere, prati okruženje oko vašeg vozila, bez obzira da li su zadnja vrata vozila bez prozora ili vozilo ima punu pregradu. Ovaj sistem ima 3 tipa vidljivosti:

• Kamera postavljena u retrovizor prenosi slike sa suvozačeve strane vozila, smanjujući na taj način mrtve uglove i poboljšavajući vidljivost.
• Vidljivost pozadi, koja pokazuje srednju udaljenost od zadnjeg dela vozila
• Kamera za vožnju unazad za bolju vidljivost pozadi i lakše manevrisanje tako što prikazuje širinu vašeg vozila sa otvorenim retrovizorima, rastojanje od 30 cm, 1 m i 2 m od branika, radijus okretanja vašeg vozila u zavisnosti od položaja upravljača i zadnjeg dela dimenzije otvora vrata.

OSTANITE POVEZANI

Ostanite povezani preko velikog ekrana osetljivog na dodir od 8” u boji (koji dolazi sa USB portovima i Bluetooth® vezom) na kome možete da nadgledate sadržaj sa svog pametnog telefona preko funkcije Mirror Screen (radiće samo sertifikovane Android Auto™ i Apple CarPlay™ aplikacije) kada vozilo miruje ili tokom vožnje, zavisno od slučaja. Kada vozite, neke funkcije aplikacije će biti blokirane. Neki tipovi sadržaja koji se mogu besplatno koristiti na vašem pametnom telefonu zahtevaju pretplatu na određenu Android Auto™ ili Apple CarPlay™ aplikaciju. Funkcija MirrorScreen može da radi preko Android Auto™ (za Android pametne telefone) ili Apple CarPlay™ (za iOS pametne telefone) pod uslovom da imate mobilnu pretplatu.).

Budite vođeni PEUGEOT 3D navigacijom sa prepoznavanjem glasa koja uzima u obzir informacije o saobraćaju u realnom vremenu i zone rizika preko TomTom usluga. Da bi se poboljšala bezbednost vozača, navigacija takođe dolazi sa PEUGEOT Connect SOS i Assistancei (PEUGEOT Connect SOS aktivira upozorenje u slučaju nesreće, geolocira vozilo i kontaktira hitne službe ako je potrebno. PEUGEOT Assistance omogućava da kontaktira PEUGEOT Assistance koja šalje pomoćno vozilo prema primljenim informacijama (geolokacija, broj šasije, kilometraža, mehanička upozorenja dobijena sa internog računara).

1 / 2
DIZAJN

Pošto je posedovanje komercijalnog vozila velika prednost u pogledu mobilnosti i imidža, ​​posebna pažnja posvećena stilu, udobnosti u vozilu i jednostavnosti korišćenja PEUGEOT PARTNER-a povećava status profesionalca i nudi mu novo iskustvo.

PEUGEOT PARTNER ima robustan prednji kraj sa vertikalnom rešetkom i prefinjenom optikom, kraći, horizontalni poklopac motora, viši srednji deo i kraći izduvni sistem. Posebna pažnja je posvećena akustičnoj udobnosti da duga putovanja zaista predstavljaju zadovoljstvo.

1 / 5
PEUGEOT i-COCKPIT®

OČI: Head-up displej koji se nalazi u vidnom polju vozača omogućava mu da čita važne informacije ne skidajući pogled sa puta radi veće bezbednosti i udobnosti.

RUKE: Sve je lako dostupno kako bi se omogućila veća koncentracija i dinamična i intuitivna vožnja zahvaljujući dvostrukom ravnom volanu. Head-up displej, koji se nalazi u vidnom polju vozača, omogućava mu da čita važne informacije ne skidajući pogled sa puta radi veće bezbednosti i udobnosti. Ekran osetljiv na dodir od 8” u centru kontrolne table i okrenut prema vozaču omogućava direktan pristup glavnim funkcijama: radio, navigacija, podešavanja vozila, telefon.

SERVIS I ODRŽAVANJE

Bez obzira na vaš poslovni sektor, veličinu kompanije i broj vozila u voznom parku, svi naši stručnjaci stavljaju vaše zadovoljstvo na prvo mesto. Kontaktirajte nas da biste saznali dostupne opcije.

Mala flota (1-20 vozila)
Velika flota (+20 vozila)