PEUGEOT e-BOXER

PEUGEOT E-BOXER I BOXER: KOMBI ZA SVAKOG PROFESIONALCA

PEUGEOT Boxer komercijalno vozilo ima brojne karakteristike dizajnirane da podrže vaše poslovanje i zadovolje sve vaše potrebe. Konačno, ovo komercijalno vozilo vam daje mogućnost izbora dizel ili električnog motora.

PREDNOSTI ELEKTROMOTORA

1 / 3
NOVO ISKUSTVO VOŽNJE

Domet do 224 km i

Procenjene vrednosti date su informativno i podležu očekivanoj WLTP potvrdi. Za verzije L2S, L3 i L4 opremljene baterijom od 70 kWh. Do 200 km WLTP za verzije L1 i L2 opremljene baterijom od 37 kWh.
(WLTP)

100% električni pogon nudi nove senzacije bez ugrožavanja performansi:

Identična korisna zapremina kao u verzijama sa unutrašnjim sagorevanjem
Nosivost do 1200 kg u kombi vozilima
Trenutno ubrzanje zahvaljujući trenutno dostupnom maksimalnom obrtnom momentu
Tihi motor
Udobnost u vožnji uz smanjene vibracije

IZABERITE SVOJ PEUGEOT BOXER KOJI ODGOVARA VAŠIM POTREBAMA

Svaka profesija ima svoje posebne zahteve. Da bi zadovoljio specifične potrebe svojih klijenata – profesionalaca, samostalnih trgovaca ili menadžera voznih parkova – PEUGEOT Boxer dostupan je u nekoliko verzija prilagođenih vašim potrebama.

1 / 3
UVEK NA PUTU

Tokom svakodnevnih zadataka pređete mnogo kilometara, potrebno vam je:

• Paket udobnih sedišta sa naslonima za ruke, lumbalnom podrškom i prostorom za odlaganje ispod sedišta.
• Integrisani sistem satelitske navigacije
• USB port za punjenje vašeg telefona
• Paket za pomoć pri vožnji: prepoznavanje znakova i preporuka za ograničenje brzine, pametni farovi, aktivna sigurnosna kočnica, upozorenje na sudar i upozorenje za napuštanje trake
• Više pregradaza skladištenje

Preporučena verzija: ASPHALT

KOMPLETNA GAMA

NOVE OPCIJE PRILAGOĐAVANJA

Svaki poslovni sektor ima svoje posebne potrebe. Da bi zadovoljio specifične potrebe klijenata – od samostalnih trgovaca do menadžera voznih parkova – PEUGEOT Boxer dolazi u nekoliko verzija prilagođenih vašim zahtevima.

1 / 3
PEUGEOT BOXER ASPHALT

ASPHALT verzija dizajnirana je za profesionalce koji provode mnogo sati u svom vozilu i zahtevaju pre svega udobnost i bezbednost. Ova verzija u standardnoj opremi nudi:

• Sistem upozorenja o napuštanju trake
• Upozorenje o razdaljini (Distance Alert)
• Aktivna sigurnosna kočnica (Active Safety Brake)
• Očitavanje znakova za ograničenje brzine i limitatora brzine
• Automatsko prebacivanje sa dugih na kratka svetla i obrnuto
• Integrisana satelitska navigacija
• Klima uređaj
• USB priključak za punjenje
• Zadnji senzori za parkiranje
• Naslon za ruku vozača

Ova verzija dostupna je u dužinama L2, L3 i L4.

DIZAJN
ELEKTRIČNI KARAKTER

Novi PEUGEOT e-Boxer može da putuje i pristupa područjima sa ograničenim saobraćajem zahvaljujući svom električnom motoru. PEUGEOT e-Boxer takođe je dostupan kao jednostruka kabina, dupla kabina i kabina na platformi, tako da možete modifikovati komercijalno vozilo kako bi zadovoljilo sve vaše profesionalne potrebe.

undefinedimage

SPOLJAŠNJI DIZAJN

Novi PEUGEOT e-Boxer zadržava moćan, robustan stil verzije sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem, upotpunjen monogramom e-Boxer-a koji ukazuje na pripadnost električnoj gami PEUGEOT komercijalnih vozila.

undefinedimage

JEDINSTVENI SIMBOLI

“е” sa monograma e-Boxera nalazi se na oba prednja krila kako bi se naglasio električni pogon novog PEUGEOT e-Boxera.

undefinedimage

UNUTRAŠNJOST BEZ KOMPROMISA

Novi PEUGEOT e-Boxer dostupan je u 3 karoserije korisne zapremine u rasponu od 11,5 do 15 m3. Baterija je postavljena tako da ne utiče na prostor za skladištenje.

VOZITE UDOBNO

U novom PEUGEOT e-Boxer-u, instrument tabla je elegantna i funkcionalna zahvaljujući brojnim pregradama za odlaganje stvari.

Sa novom navigacijom i ekranom osetljivim na dodir od 5" (dostupno kao opcija ili ne u zavisnosti od verzije i lokacije.), uživaćete:

• mogućnost povezivanja do 2 telefona istovremeno preko Bluetooth®-a.
• mogućnosti unošenja dimenzije vozila kako biste izbegli puteve sa ograničenjima veličine. Savršeno za velika komercijalna vozila ili kamere!

1 / 2
REŽIMI VOŽNJE

Bez obzira na kapacitet baterije, novi PEUGEOT e-Boxer opremljen je elektromotorom od 90 kW i

Ekvivalentno 120 ks
pruža trenutni obrtni moment od 260 Nm u kombinaciji sa automatskim menjačem.

Umesto ručnih kontrola na manuelnom menjaču, tri dugmeta se koriste za izbor režima vožnje vozila.

D za vožnju
N za neutralni
R za vožnju unazad

VEĆA MODULARNOST ZA VEĆU PRODUKTIVNOST

PEUGEOT Boxer i e-Boxer komercijalna vozila nude širok spektar opcija konfiguracije kako bi zadovoljili potrebe svih profesionalaca.

UTOVAR/ISTOVAR TERETA

Široki otvor za utovar kod PEUGEOT Boxera, sa uglovima otvaranja od 96° do 270° (dodatna oprema), olakšava utovar i istovar.

Dvokrilna zadnja vrata su visoka do 2,03 m i nude korisnu širinu između lukova točkova od 1,42 mm, najbolju u svojoj kategoriji.

Da bismo vam olakšali, prag punjenja je jedan od najnižih na tržištu, između 493 i 602 mm. Može da varira u zavisnosti od opcionih vazdušnih vešanja (+ ili - 7 cm).

1 / 3
MAKSIMALNA DOZVOLJENA TEŽINA

PEUGEOT Boxer postoji u nekoliko verzija, prema maksimalnoj dozvoljenoj težini:

• 3.000 kg
• 3.300 kg
• 3.500 kg
• 4.000 kg

SISTEMI ZA BEZBEDNOST I POMOĆ VOZAČU

1 / 7
PRAĆENJE MRTVIH UGLOVA

Sistem za praćenje mrtvih uglova i

Dostupno u standardnoj, dodatnoj opremi ili nedostupno, u zavisnosti od verzije i lokacije.
upozorava vozača na prisustvo drugih vozila u mrtvim uglovima PEUGEOT Boxer-a ako postoji opasnost od udara. Upozorenje je čim se detektuje vozilo (auto, kamion, bicikl) i sa indikatorskom lampicom na retrovizoru na strani na kojoj je vozilo.

AUTONOMIJA I PUNJENJE

AUTONOMIJA I PUNJENJE

Baterije od 37 kWh ili 70 kWh novog PEUGEOT e-Boxera (u zavisnosti od verzije) omogućavaju vam da putujete do 200 ili 340 km (procenjene vrednosti su date su informativno i podležu potvrdi WLTP-a) u skladu sa WLTP protokolom (Svetski usaglašena procedura za testiranje lakih komercijalnih vozila). WLTP (Navedeni opseg i vrednosti potrošnje energije su tačne u skladu sa WLTP protokolom, koji se koristi kao standard za nova vozila od 1. septembra 2018. Ove vrednosti mogu da variraju u zavisnosti od stvarne upotrebe i različitih faktora uključujući: brzina, podešavanja grejanja, ponašanje u vožnji i spoljašnja temperatura. Vreme potrebno za punjenje najviše zavisi od snage punjača ugrađenog u vozilo, kabla za punjenje i vrste i snage terminala za punjenje koji se koristi. Za više informacija kontaktirajte svog prodavca ili posetite našu stranicu za vašu zemlju.) je procedura koja korisnicima daje tačniju i realniju predstavu vrednosti opsega na osnovu stvarne upotrebe vozila.

JEDNOSTAVNA I BRZA REŠENjA ZA PUNJENJE

Dostupna su brojna rešenja za punjenje koja će vam pomoći da maksimalno iskoristite domet PEUGEOT e-Boxer-a do 340 km (WLTP) i

Za verzije L2S, L3 i L4 opremljene baterijom od 70 kWh. Do 200 km WLTP za verzije L1 i L2 opremljene baterijom od 37 kWh. Procenjene vrednosti date su informativno i podležu WLTP sertifikaciji.
. U standardnoj opremi, novi PEUGEOT e-Boxer opremljen je dvostrukim ugrađenim punjačem od 7 kW i 22 kW, a takođe omogućava punjenje pomoću brzog punjača, čime se zadovoljavaju svi zahtevi kupaca i rešenja za punjenje.

PUNJENJE KOD KUĆE ILI NA POSLU

Brzo napunite vaš PEUGEOT e-Boxer pomoću priloženog kabla zahvaljujući zidnoj utičnici.

Potpuno punjenje se može izvršiti:

- Sa zidnom utičnicom od 7,4 kW: za 6 sati za bateriju od 37 kWh i 12 sati za bateriju od 70 kWh.
- Sa zidnpm utičniciom od 22 kW: za 5 sati za bateriju od 37 kWh i za 9 sati za bateriju od 70 kWh.

PUNJENJE NA JAVNIM STANICAMA

Upotreba terminala za brzo punjenje omogućava vam da dostignete 80% napunjenosti za 1 sat. Pristupite ogromnoj mreži od preko 185.000 javnih stanica za punjenje širom Evrope. Zahvaljujući ponudi Charge My Car sa Free2Move i karticom za dopunu, možete pristupiti mreži od preko 150.000 terminala širom Evrope.

undefinedimage
BRZINA

Pri konstantnoj brzini od 130 km/h, domet potpuno električnog vozila je prepolovljen u odnosu na WLTP.

undefinedimage
TEMPERATURA

Raspon može varirati do 35% između proleća i zime

undefinedimage
STIL VOŽNJE

Ekološka vožnja znatno je poboljšana u električnim vozilima: ubrzanje uz besprekornu dinamiku i korišćenje regenerativnog kočenja može da uštedi do 15% vašeg dometa.

undefinedimage
TRANSPORT TERETA

Težina transportnog tereta utiče na domet vašeg komercijalnog vozila, kao kod vozila sa benzinskim/dizel motorom sa unutrašnjim sagorevanjem. Za referencu, WLTP opseg izračunava se na oko pola opterećenja.

POSLOVNE USLUGE SPECIFIČNE ZA ELEKTRIČNA VOZILA

Zahvaljujući uslugama koje nude MyPEUGEOT i Free2Move, možete uživati u većoj nezavisnosti nego ikada kada je u pitanju upravljanje vašim električnim vozilom.

MYPEUGEOT®: DALJINSKO UPRAVLJANJE

Sa vašeg pametnog telefona možete da kontrolišete i planirate niz funkcija, kao što su punjenje baterije i prethodno programiranje unutrašnjeg grejanja.
, znamo da klijenti mogu biti zabrinuti zbog tih povremenih dužih putovanja. Sa Mobility Pass-om, pokrivamo vas - uz alternativnu naknadu za iznajmljivanje vozila koja je ugrađena u vaš ugovor o finansiranju električnih automobila.

UKUPNI TROŠKOVI VLASNIŠTVA

Peugeot BOXER asortiman redizajniran je kako bi zadovoljio potrebe profesionalaca, posebno u smislu optimizovanja ukupnih troškova vlasništva. PEUGEOT je mobilisao svoje stručnjake da povećaju izgled, kvalitet završne obrade i izdržljivost PEUGEOT Boxer-a kako bi povećali njegovu preprodajnu vrednost.

Slično tome, oprema, materijali i pogonski sklopovi odabrani su sa velikom pažnjom kako bi se smanjili troškovi rutinskog održavanja i potrošnje.