PEUGEOT 508 SW

PEUGEOT 508 SW: VISOKOKVALITETNI KARAVAN SA PLUG-IN HIBRIDNIM ILI MOTORIMA SA UNUTRAŠNJIM SAGOREVANJEM

Otkrijte PEUGEOT 508 SW, premium karavan upečatljivog dizajna. Nudi udobnost limuzine; prostranost SW-a; sportski stil kupea; i beskompromisne tehnološke karakteristike sa efikasnim DIZEL, BENZINSKIM i PLUG-IN HYBRID motorima.

DIZAJN

RADIKALNI KARAVAN

Sa svojim oštrim i moćnim stilom, elegantnim linijama i novom izražajnom rešetkom od tamnog hroma sa sjajnocrnim i

Dostupno na GT i GT Premium paketima
detaljima, vrhunski PEUGEOT 508 SW može se pohvaliti modernom elegancijom koja je istovremeno prostrana i atletska. Pozadi, duple hromirane izduvne cevi i
U zavisnosti od verzije i tipa motora
potvrđuju njegov sportski stil, a njegova sjajnocrna traka pokazuje 3D efekat Full LED i
Dostupno u standardnoj ili dodatnoj opremi, u zavisnosti od verzije
svetlosnog potpisa.

1 / 6
PREDNJA SVETLA

Za još bolju vidljivost danju i noću, Peugeot 508 SW koristi najnoviju generaciju LED tehnologije. Opremljen je Full LED farovima i

Dostupno u standardnoj ili dodatnoj opremi, u zavisnosti od verzije.
, sa automatskim podešavanjem visine svetla i
Funkcija automatski podešava visinu svetla prema opterećenju vozila kako ne bi ometala druge učesnike u saobraćaju
, prednje LED pokazivače pravca i osvetljenje u krivinama.

PEUGEOT i-COCKPiT®

PEUGEOT i-COCKPiT®

Sa svojim kompaktnim upravljačem, digitalnom instrument tablom i 10" HD kapacitivnim ekranom osetljivim na dodir i

Dostupno u standardnoj ili dodatnoj opremi, u zavisnosti od verzije
, PEUGEOT i-Cockpit® u PEUGEOT 508 SW obećava neograničenu ergonomiju i zadovoljstvo u vožnji.

U PLUG-IN HYBRID verziji, instrument tabla i ekran osetljiv na dodir PEUGEOT i-Cockpit integriše univerzum koji je u potpunosti posvećen plug-in hibridima, koji omogućava prikaz specifičnih informacija, posebno protoka energije, režima vožnje i
Režimi vožnje: Electric, Hybrid, Comfort i Sport. Comfort režim dostupan je samo sa aktivnim vešanjem (dostupno u standardnoj, dodatnoj opremi ili nedostupno, u zavisnosti od verzije)
, električnog dometa, dometa goriva i merača snage i
Merač snage je indikator potrošnje energije: Charge, Eco, Sport
.

1 / 5
PLUG-IN HIBRIDNI UNIVERZUM

Programirajte punjenje vaše hibridne limuzine preko 10” HD ekrana na dodir (u standardnoj opremi). Pristup podešavanjima i funkcijama informacija o vožnji:

• Protok snage ilustruje kako funkcioniše hibridni sistem.
• Statistika potrošnje električne energije i goriva.
• Lokacija stanica za punjenje i preostali domet u električnom režimu (preko navigacije).
• Konfiguracija punjenja baterije.
• Aktivacija funkcije e-Save.


HI-FI FOCAL® AKUSTIČNI SISTEM

PEUGEOT 508 SW može se pohvaliti Hi-Fi audio sistemom kompanije FOCAL®, koji su renomirani francuski stručnjaci po svojoj patentiranoj tehnologiji i jedinstvenom akustičnom potpisu.
Sistem sadrži deset zvučnika opremljenih FOCAL® tehnologijom koja omogućava izvanrednu stabilnost zvuka bez obzira na to šta slušate, kao i jasnu i detaljnu reprodukciju zvuka.

Moć izbora

Za upravljačem PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID-a doživite glatku vožnju i savršeno upravljanje poboljšano aktivnim vešanjem (Aktivno vešanje omogućava vozaču da bira između tri načina vožnje: normal, comfort ili sport. Dostupno u standardnoj, dodatnoj opremi ili nedostupno, u zavisnosti od verzije.). Izaberite motor koji vam najviše odgovara:

• Sa plug-in hibridnim motorom, dobijate svestranost tokom vožnje. U električnom režimu imate pristup ograničenim zonama i uživate u zadovoljstvu tihe vožnje sa malo vibracija.

• Sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem, izaberite između efikasnih i visokih performansi benzinskih i dizel motora koji su opremljeni funkcijom Stop&Start (Stop&Start: sistem za automatsko zaustavljanje i ponovno pokretanje motora radi uštede goriva i smanjenja zagađenje).

Tehnologija


NIGHT VISION

Noću ili u uslovima nedovoljne vidljivosti, infracrvena kamera iz sistema „Night Vision” i

Dostupno u dodatnoj opremi ili nedostupno, u zavisnosti od verzije
detektuje prisustvo pešaka ili životinja ispred vozila radi optimalne bezbednosti vožnje. Slika se prikazuje u vašem vidnom polju na digitalnoj instrument tabli uz upozorenje.


VOZITE AUTONOMNO

Sa Drive Assist Plus paketom i

Dostupno u standardnoj, dodatnoj opremi ili nedostupno, u zavisnosti od verzije
, vozite vaš PEUGEOT 508 SW poluautonomno. Koristeći radar integrisan u sredini prednjeg branika i kameru koja se nalazi na vrhu vetrobranskog stakla, prilagodljivi tempomat sa funkcijom Stop & Go omogućava vam da automatski prilagodite brzinu vozila brzini vozila ispred vas, održavajući konstantnu distancu. Povezan je sa sistemom za održavanje u traci, koji održava položaj vozila u traci prema izboru vozača.


OPTIMIZUJTE VAŠU AUTONOMIJU

Da biste sačuvali vek trajanja baterije vašeg PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID-a i personalizovali vožnju, izaberite među režimima vožnje onaj koji najbolje odgovara vašem putovanju ili željama, da biste iskoristili prednosti:

• Electric: 100% električni režim, do 135 km/h (Svaki put kada pokrenete vozilo, električni režim podrazumevano se aktivira.)
• Hybrid: naizmenična električna i toplotna cirkulacija, kako bi se optimizovala upotreba energije
• Comfort: kombinuje hibridni režim i udobnost kontrolisanog vešanja (Samo sa kontrolisanim vešanjem (AMVAR) - dostupno u standardnoj, dodatnoj opremi ili nedostupno u zavisnosti od verzije.).
• Sport: mobiliše svu snagu termalnih i električnih motora za postizanje maksimalnih dinamičkih performansi.

1 / 3
VISIO PARK

Ova opcija uključuje prednju kameru za pregled od 360o, naglašavajući prepreke prilikom parkiranja na parking mestu. Sistem takođe uključuje automatsku pomoć pri parkiranju (samo vozač) za koso i paralelno parkiranje (Aktivna pomoć za koso i paralelno parkiranje. Dostupno u standardnoj, dodatnoj opremi ili nedostupno u zavisnosti od verzije.).

Tehničke informacije

undefinedimage

PLUG-IN HIBRIDNI MOTORI

Za proizvodnju maksimalne kombinovane snage od 225 ks, plug-in hibridna tehnologija u PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID kombinuje:

• PureTech benzinski motor od 180 ks
• električni motor od 110 ks
• E-EAT8 8-stepeni električni automatski menjač

WLTP vrednosti (Prikazane vrednosti za potrošnju goriva i emisije CO2 su u skladu sa WLTP test procedurom na osnovu koja nova vozila su odobrena vozila od 1. septembra 2018. Važno: stvarni domet može veoma da varira u zavisnosti od uslova korišćenja vozila (stil vožnje, brzina, ukupna težina itd.), upotrebe određene opreme (klima, grejanje, itd.), tip pneumatika, uslovi na putu, vremenske prilike itd.)

undefinedimage

DOMET I VREME PUNJENJA

Opseg litijum-jonske baterije u novom PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID omogućava vam da putujete do 52 km u električnom režimu prema WLTP standardu (Prikazane vrednosti za potrošnju goriva i emisiju CO2 su u skladu sa procedura testiranja WLTP na osnovu koje se odobravaju nova vozila od 1. septembra 2018. Uslovi ispitivanja su realniji, potrošnja goriva i emisije CO₂ merene tokom WLTP procedure su u mnogim slučajevima veće od merenja primenom NEDC procedure.

undefinedimage

MOTORI SA UNUTRAŠNJIM SAGOREVANJEM

PEUGEOT 508 SW može biti opremljen PureTech benzinskim ili BlueHDi dizel motorima, svi u skladu sa standardom od 6 evra. Oni osiguravaju ekonomičnost goriva, zadovoljstvo u vožnji i vrhunske performanse.

Dostupne su 2 ponude:

• 1.2 L PureTech 130 HP S&S EAT8 ((WLTP vrednosti: Potrošnja goriva od 6,0 do 6,4 u kombinovanom ciklusu (l/100 km) – emisija CO₂ (kombinovana) WLTP: od 134 do 145 (g/km). Prikazane vrednosti za potrošnju goriva i emisiju CO2 su u skladu sa WLTP test procedurom na osnovu koje se odobravaju nova vozila od 1. septembra 2018. godine. Uslovi ispitivanja su realističniji, potrošnja goriva i emisije CO₂ merene tokom WLTP procedure su u mnogim slučajevima veće od merenja primenom NEDC procedure. Potrošnja goriva i emisije CO₂ mogu da variraju u zavisnosti od stvarnih uslova korišćenja i različitih faktora kao što su: specifična oprema, opcije i tip pneumatika. Za više informacija obratite se svom prodavcu. Za više informacija, konsultujte PEUGEOT veb lokaciju za vašu zemlju.)

1 / 3
SPOLJAŠNJE DIMENZIJE PEUGEOT 508 SW-a

Dužina: 4.778 mm
Širina (bez spoljašnjih retrovizora): 1.859 mm
Visina: 1.420 mm