508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

Otkrijte novi 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED i uživajte u vrhunskim performansama PEUGEOT hibridnih vozila.

Dizajn

Uživajte u estetici novog 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED koji se ističe svojim snažnim i odlučnim stavom. Njegova čista i mišićava silueta poboljšana je novom sivom „Selenium“ bojom koja je suptilno biserna i ocrtana dinamičnom prepoznatljivom bojom „Kryptonite“.

1 / 6
PREDNJA SVETLA

PEUGEOT svetlosni potpis uključuje Full LED farove, LED prednje pokazivače pravca i statičko osvetljenje u krivinama. Imate bolju vidljivost i možete biti vidljivi u svakom trenutku, poboljšavajući uslove vožnje i bezbednost.

PEUGEOT i-COCKPIT®

1 / 2

Sa modernim PEUGEOT i-COCKPIT®-om doživećete jedinstveno iskustvo vožnje. Uživajte u okretnosti kompaktnog upravljača i vožnji bez skretanja pogleda sa puta, uz novi head-up displej koji prikazuje sve korisne informacije u vašem vidnom polju. Svaki detalj unutrašnjosti, od instrument table do patosnica i naslona za ruke, ima jedan od karakterističnih, elegantnih i sportskih atributa nove linije, ne zaboravljajući pragove prednjih vrata PEUGEOT-a SPORT ENGINEERED.

TEHNOLOGIJA

Kako bismo vam pružili najviši nivo uživanja u vožnji, sva stručnost PEUGEOT SPORT tima u ovladavanju hibridnom tehnologijom implementirana je u dizajn novog električnog modela PEUGEOT SPORT ENGINEERED, koji je takođe opremljen najnovijom generacijom PEUGEOT sistema pomoći pri vožnji.

1 / 5
NOVI KOMBINOVANI I KAPACITIVNI EKRAN NA DODIR

Vozite i komunicirajte dok ste fokusirani na put zahvaljujući pametno postavljenim interfejsima u vašem vidnom polju i na dohvat ruke. Opremljeni grafikom specifičnom za liniju PEUGEOT SPORT ENGINEERED, instrument tabla od 12,3“ i kapacitivni ekran osetljiv na dodir od 10“ mogu se prilagoditi, omogućavajući prikaz broja obrtaja motora ili protoka snage kako bi se bolje pratilo stanje motora. U režimu „Sport“, interfejs uključuje digitalni sistem pojačanja motora, naglašavajući sportski ambijent unutrašnjosti.

1 / 4
PEUGEOT SPORT

Sa sportskim EKKAR 20” felnama, karoserijom visokih performansi sa kontrolisanim vešanjem, moćnim sistemom kočenja i optimizovanim postavkama za poboljšanje performansi, novi hibridni 508 PEUGEOT SPORT ENGINEEREDpruža impresivnu efikasnost.

Motori

Motori

Neka vas ponese efikasnost motora visokih performansi, hibridna svestranost i domet do 42 km (WLTP) u električnom režimu. Sa ukupnom efektivnom snagom od 360 ks iz dva elektromotora i motora sa unutrašnjim sagorevanjem i kombinovanom snagom dva tipa motora i pogonom na sve točkove, novi 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED omogućava 520 Nm obrtnog momenta, optimizovanu snagu i impresivno ubrzanje.

Motori:
- PureTech 200 ks
- Elektromotor (prednji) sa maksimalnom snagom od 81 kW/110 ks
Maksimalna snaga elektromotora (pozadi) od 83 kW/113 ks

1 / 4
AUTONOMIJA I PUNJENJE

Izdržljivost litijum-jonske baterije u novom 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED omogućava vam da putujete do 42 km u električnom režimu, prema WLTP protokolu sertifikacije. WLTP protokol daje korisnicima precizniji i realističniji pregled vrednosti opsega vožnje u skladu sa stvarnom upotrebom vozila.