Traveller
\

Traveller

Sa kombi vozilom PEUGEOT Traveller, otkrijte modernu viziju putovanja i velika prostranstva. Odličan izgled, kvalitet dostojan znanja i umeća PEUGEOT brenda, BlueHDi Euro 6 motori, ambijent i komfor na visokom nivou… svi aduti su se spojili da bi vam stvorili uživanje u putovanjima.

3 RAZLOGA DA IZABERETE Traveller

IZGLED KOJI INSPIRIŠE

IZGLED KOJI INSPIRIŠE 1

VEĆA MODULARNOST I FLEKSIBILNOST

VEĆA MODULARNOST I FLEKSIBILNOST 1

NOVA REFERENCA U UNIVERZUMU KOMBI VOZILA

NOVA REFERENCA U UNIVERZUMU KOMBI VOZILA 1

IZGLED KOJI INSPIRIŠE

IZGLED KOJI INSPIRIŠE

PEUGEOT Traveller vas poziva da pođete na put da biste se opustili i slobodno vreme proveli otkrivajući nove destinacije.
Njegova moderna i elegantna silueta daje da se nazre prostrana unutrašnjost u kojoj je sve zamišljeno za zajedničko provođenje vremena.
Ovaj PEUGEOT Traveller zanimljivog izgleda se takođe može pohvaliti novom vertikalnom maskom, LED svetlosnim potpisomi, Xénon farovimai sa kojima potvrđuje svoj moćni izgled.
Veoma lako, pojednostavite svoje putanje korišćenjem 3D konektovane navigacije nove generacije sa komandom glasovnog prepoznavanja. Ona sadrži usluge preko interneta i informacije o saobraćaju TomTom Trafic-a u realnom vremenui.

VEĆA MODULARNOST I FLEKSIBILNOST

VEĆA MODULARNOST I FLEKSIBILNOST
VEĆA MODULARNOST I FLEKSIBILNOST 2

Da bi vas pratio u stopu, PEUGEOT Traveller je dostupan u 3 dužine, a njegova visina je ograničena na 1,90 m.
Sa brojnom opremom i mogućnostima konfiguracije od 5, 7 ili 8 mesta čak i u Compact verzijama, Peugeot Traveller je funkcionalan i prilagođava se svim vašim potrebama. Čak šta više, njegova klizna sedišta vam omogućavaju da potpuno iskoristite prostor. Takođe, otkrijte zastakljeni krov koji je podeljen na dva delai, i uživajte u svetlosti kako vam odgovara.
Takođe, PEUGEOT Traveller je sve predvideo kako bi vam olakšao život. Zahvaljujući inovativnoj funkciji bočnih kliznih handsfree vratai, otvorićete i zatvorićete motorizovana klizna vrata jednostavnim prolaskom nogom ispod zadnjeg krila vozila. Dovoljno je samo da imate elektronski ključ sa vama.

NOVA REFERENCA U UNIVERZUMU KOMBI VOZILA

NOVA REFERENCA U UNIVERZUMU KOMBI VOZILA 11
NOVA REFERENCA U UNIVERZUMU KOMBI VOZILA 2 2

Otkrijte modernu viziju putovanja i velika prostranstava sa PEUGEOT Traveller-om. Odličan izgled, kvalitet dostojan znanja i umeća PEUGEOT-a, BlueHDi Euro 6 motori, ambijent i komfor na visokom nivou… svi aduti su se spojili da bi vam pružili prijatna putovanja.
Nova baza PEUGEOT Traveller-a, koja je prilagođena modularnoj platformi EMP2, garantuje visok nivo komfora, kvaliteta i efikasnosti. Ova nova platforma čini unutrašnjost veoma prostranom i stvara udobnost dostojnu znanja i umeća PEUGEOT brenda.

Njegovi BlueHDi motori od 95 ks do 180 ksi i novi automatski menjač EAT6 obezbeđuju uživanje u vožnji ali i emisiju i potrošnju među najnižima u segmentu.