Rifter

cover.jpg

HARIZMA NA PROBI

peugeot-rifter-1802styp033.433467.jpg

IZGLED BEZ KOMPROMISA

Elegantan, robustan, agilan i snažan, novi PEUGEOT Rifter je simbol višestrukosti. Sa kratkom a viskom haubom i uzvišenim klirensom, on brilijantno pozajmljuje kodove SUV vozila. Njegovi farovi sa DRL svetlosnim potpisom sa LED svetlimai i vertikalna rešetka naglašavaju njegovu uravnoteženu, kompaktnu i dinamičnu siluetu.

peugeot-rifter-2018-127-fr.433454.jpg

DOKAZANA LIČNOST

Sa svojom odvažnom siluetom i uravnoteženim linijama, novi PEUGEOT RIFTER ne prolazi nezapažen. Sivo aluminijum ojačanje karoserijei, aluminijumske felne 17“ dijamantnei, krovni nosači, proširenja krila i bočne crne zaštite su upravo tu kako bi ojačale upečatljiv izgled novog PEUGEOT RIFTER-a.

peugeot-rifter-1802styp006.433455.jpg

POKAŽITE LAVLJU KANDŽU

Više od obične kandže! Sa zadnjim svetlima uokvirenim svetlosnim potpisom sa tri polja, novi PEUGEOT RIFTER se prikazuje kao novi simbol Peugeot brenda. Kuka za vuču, opciono pruža još veću slobodu, dok dvoja bočna klizna vrata sa proširenim ulazom i sa podizačima prozorai ili dodatno zatamnjena staklai vam otvaraju vrata unutrašnjosti koja odlučno ništa ne želi da sakrije.

MODERNA UNUTRAŠNJOST

peugeot-rifter-2018-093-fr.433456.jpg

Neuporedivi komfor. Smestite se za volan novog PEUGEOT Rifter-a i iskoristite položaj vožnje prilagođen vama i kvalitetna ergonomska sedišta koja će oduševiti čak i najkrupnije vozače. Dodajte tome neverovatni akustički komfor i dobijate unutrašnjost koja se transformiše u pravu mirnu luku.

MODULARNOST SEDIŠTA I PRTLJAŽNIKA

Novi PEUGEOT RIFTER se prilagođava svim vašim željama. Dostupan u verziji sa 5 ili 7 sedišta i u dve dužine (Standard i Long) i kao takav poseduje moć prilagođavanja na sve. Prednje suvozačevo sedište i zadnja klupa na 2/3-1/3i ili 3 nezavisna sedištai sa sistemom « Magic Flat »i, koja se mogu sklopiti u pod, treći red sa 2 nezavisna sedišta koji se mogu izvaditi… na vama je da izaberete. Njegov prtljažnik pruža impresivnu zapreminu od 775 do 3500 l za Standard verziju i do 4000 l za Long verziju sa 5 mesta. Takođe, staklo zadnjh vrata koje se može otvoritii, nizak utovarni prag i ravan podi olakšavaju utovar i istovar.

ZÉNITH® KROV

Više od običnog izvora svetlosti, Zénith® krovi sa električnim platnom i ambijentalnim LED osvetljenjemi pruža stvarni prostor dodatnih pregrada u centralnom luku, prtljažniku na krovu kao i pregradama u prednjem delu vozila.

PROSTOR ZA ODLAGANJE

Otvorite polje mogućnosti u zavisnosti od broja pregrada. Pregrade u vratima napred i pozadi, centralna konzola, pregrade u podu drugog reda sedišta... Novi PEUGEOT RIFTER poseduje zapreminui što je rekord u prostoru za odlaganje sitnica u vozilima ovog segmenta. Uvek brojnija, prostranija i pristupačnija, ergonomija je zamišljena tako da može da primi stvari koje svakodnevno koristite.