cover.jpg

Novi PEUGEOT Rifter otkriva robustan i utvrđen izgled. Njegova moderna i tehnološka unutrašnjost i primetna modularnost su poziv da doživite do sada neviđeno iskustvo.

OD NIVOA ALLURE ZA DO SADA NEVIĐENU SILUETU

peugeot-rifter-2018-128-fr.433433.20.jpg

JEDAN IZGLED ZA GRAD I OTVORENI PUT

Bez ikakvog kompromisa u izgledu Elegantan, robustan, agilan i snažan, novi PEUGEOT Rifter je simbol višestrukosti. Sa kratkom a viskom haubom i uzvišenim klirensom, on brilijantno pozajmljuje kodove vozila koja su prilagođena svim vrstama puteva. Farovi sa integrisanim svetlosnim potpisom i vertikalna rešetka hladnjaka naglašavaju njegovu uravnoteženu, kompaktnu i dinamičnu siluetu.

peugeot-rifter-2018-084-fr.433444.21.jpg

IDENTIČAN PEUGEOT STIL

Ponosno predstavljamo naslednika. Sa karakterističnim prednjim krajem na nekoliko poslednjih PEUGEOT modela i amblematičnim zadnjim svetlima, novi PEUGEOT Rifter se prikazuje kao nova ikona Brenda. Uvek modernija, GT Line verzija iznenađuje povezujući moderan izgled i eleganciju.

SPREMAN ZA AKCIJU

PEUGEOT i-COCKPIT®, POZIVNICA ZA VOŽNJU

Sa PEUGEOT i-Cockpit®-om, otkrijte lagodnu i instinktivnu vožnju zahvaljujući kompaktnom volanu, instrument tabli u visini pogleda i velikom ekranu na dodir od 8“ i. Zadržite kontolu nad vozilom na putu koristeći privilegovani položaj i Unapređeni Grip Contoli za poboljšanu pokretljivost.

MOTORI ZA VIŠE SLOBODE U KRETANJU

Otkrijte još prijatnije uživanje u vožnji. Zahvaljujući inovativnim dizel kao i benzinskim motorima i novom automatskom osmostepenom menjaču EAT8, novi PEUGEOT Rifter se razlikuje po svojim performansama povezanim sa racionalnom potrošnjom u realnom korišćenju.

INTELIGENCIJA ZA VIŠE LAKOĆE

DOMIŠLJATA MODULARNOST ZA VIŠE PROSTORA ZA ODLAGANJE

Novi Peugeot Rifer se prilagođava svim vašim željama. Staklo vrata prtljažnika koje se otvarai, 5 ili 7 mestai, 3 nezavisna sedišta pozadi koja se mogu sklopitii sa funkciom Magic Flati, zapremina prtljažnika od 775i do 3500i  litara vodei, Zénith® krovi sa brojnim pregradama. Zahvaljujući domišljatoj moularnosti, u novom PEUGEOT Rifter-u ne manjka prostora, a i omogućeno je brzo i efikasno utovaranje.

peugeot-rifter-1802styp030.433439.19.jpg

LAKA I UMIRUJUĆA VOŽNJA

Inovacija u središtu kabine. Sa 3D konektovanom navigacijom, funkcijom Mirror Screeni, uslugama PEUGEOT Connect, indukcionim punjenjem telefona, novi PEUGEOT Rifter poseduje široku konekciju. Kako bi vožnja bila još sigurnija, koristite pomoći u vožnji poslednje generacije.

#BEFORE9AM