NOVI PEUGEOT PARTNER

partner-rs.jpg

Osnovne potrebe profesionalaca bile su u srcu razvijanja PEUGEOT PARTNER-a, tako da on pruža maksimalnu funkcionalnost i potpunu bezbednost.

DOKAZANO PROFESIONALNO VOZILO

NAPRAVLJEN DA BOLJE RADITE

peugeot-par-2018-032-fr-bis.460126.43.jpg

 Gabarit je savršeno usklađen sa dužinom od 4,40m u verziji STANDARD, garantujući optimalnu korisnu dužinu od 1,81m. Ova dužina omogućava da se utovare 2 Europalete kako bi volumen išao od 3,30m3 do 3,80m3 u zavisnosti od verzije.

Ovi kapaciteti mogu takođe biti prošireni s verzijom LONG koja dostiže 4,75m (+35cm). Ona raspolaže korisnom dužinom od 2,16m i zapreminom tovara između 3,90m3 - 4,40m3.

Novi PEUGEOT PARTNER je za prednju stranu koristio EMP2 platformu koja je korišćena za stvaranje novih modela brenda. Ova dokazana baza omogućava skraćenu konzolu i kratak prečnik zaokreta radi lakšeg manevrisanja: prečnik zaokreta između trotoara je samo 10,82m u verziji STANDARD i 11,43m u verziji LONG.

Korisna nosivost je najbolja u segmentu od 650 kg i 1000 kg u verziji Standard i 950 kg u verziji Long.

Iskoristite Paket zone za utovaranjei kombinujući pojačano osvetljenje u zoni za utovaranje i 4 dodatna vezna prstena na gornjoj strani.

Ilustracija principa: obavezna upotrebe regulacione antiklizajuće mreže kako bi se sprečio rizik od pomeranja pokretnih objekata koji se ubacuju kroz dugačak utovarni otvor ka vozaču.

MODULARNOST ZA PRIMER

KVALITETNO PROVEDENO VREME U KABINI

Novi PEUGEOT PARTNER može biti opremljen modularnom Multiflex klupomi. Zahvaljujući ovoj opremi stvara se ravan pod, korisna zapremina povećana za 500 li korisna dužina koja može da dostigne 3 m u verziji STANDARD i čak 3,41 m u verziji LONG zadržavajući kapacitet prevoženja 2 osobe, zahvaljujući bočnom sedištu koje se može sklopiti.
Transport visokog tereta u prednjem delu vozila se odvija zahvaljujući naslonu bočnog sedišta koji se takođe uzdiže na naslon.
Prostor za odlaganje ispod centralnog sedišta se zaključava katancem.

Pregrade su namenjene raznim profesionalnim potrebama. Pristupačne su i pametno raspoređene po kabini: kadica prtljažnika, prostor ispod krova ili pak donja ili gornja pregrada koja se nalazi preko puta suvozača. Ona je rashlađenai i omogućava odlaganje računara od 15“ i korišćenje punjača pomoću utičnice od 220 v.

Da biste bezbedno osigurali teret, 6 prstenova za pričvršćivanje se nalazi u standardnoj opremi, a još 4 se mogu dodati na srednjoj visini kao i pojačano osvetljenje koje čini 6 LED sijalica dostupnih u dodatnoj opremi sa Paketom za utovaranje (le Pack Chargement).

Pristupačnost je osigurana bočnim kliznim vratimaii zadnjim dvokrilnim vratima (2/3 – 1/3) otvaranjem za 180° (poklopac u dodatnoj opremi).