NOVI PEUGEOT PARTNER

partner-rs.jpg

SURROUND REAR VISION

NE VOZITE VIŠE NA SLEPO

SURROUND REAR VISION

Sa novim PEUGEOT Partner-om, budite među prvima koji će uživati u funkcijama Surround Rear Visioni.

Ova inovacija olakšava i obezbeđuje vašu vožnju omogućavajući vam da bolje kontrolišete okruženje vaše vožnje, čak i bez retrovizora, odnosno ova funkcija omogućuva da se na ekranui, pomoću dve kamerei, posmatra okruženje vašeg vozila, bilo da je u pitanju limeni furgon ili je vozilo opremljeno potpunom pregradom.

Ovaj sistem ima još tri podfunkcije:
- Bočni pogled suvozača da bi se vizualizovala bočna suvozačeva zona i da bi se poboljšala vidljivost mrtvog ugla.
- Funkcija udaljenog pogleda.
- Funkcija kamere za vožnju unazad da bi se vizualizovala zadnja zona u blizini i olakšalo manevrisanje naznačavajući vam širinu vozila sa rasklopljenim retrovizorima, razdaljine od 30 cm, 1 m i 2 m od branika, prečnik zaokreta vašeg vozila u zavisnosti od položaja volana kao i prečnike otvaranja zadnjih vratai.

Sa funkcijom Surround Rear Vision, ne morate više da birate između: poboljšanja bezbednosti povećavajući vašu zonu preglednosti i obezbeđivanja vašeg teretai koji ponekad prevazilazi vrednost vozila.

INIDKATOR PRETOVARA

NE PRELAZITE LIMITE

INIDKATOR PRETOVARA

Novi PEUGEOT Partner može biti opremljen indikatorom pretovaraišto je inovacija u segmentu dostavnih vozila.
Ova inovativna funkcija omogućava da se vozač informiše o prekoračenju maksimalne dozvoljene težinei; bilo da je reč o maksimalnog dozvoljenoj masi (MTAC) ili maksimalnoj nosivosti po osovinama (prednja i zadnja) (CMAE). Dostupno od drugog tromesečja 2019. godine.

Cilj je dvostruki:

 • Preduprediti rizike koji mogu nastati zbog pretovara (oslabljeno ponašanje na putu, uništavanje kapaciteta kočenja, rizik od trošenja pneumatika, rizik od prevremene instrošenosti vozila,...)
 • Odgovoriti na vaše legitimne zahteve po pitanju bezbednosti naročito kod flotnih vozila.

Dostupno u drugom tromesečju 2019. godine.

VAŠI SAVEZNICI U SVAKODNEVICI

Lista tehnološke opreme je impresivna i u zavisnosti od verzije do sada nikada dostupna u segmentu:

 • Sekundarna električna kočnica. Pored lakoće korišćenja, velika pregrada ili šire mesto u verziji sa 3 mesta zauzima prostor koji je oslobodila ručna kočnica.
 • Adaptivni tempomat održava brzinu programiranom i stvara razdaljinu od vozila koje se nalazi ispred njega. Potpuno zaustavljanje je moguće u verziji sa menjačem od 8 brzina.
 • Prepoznavanje saobraćajne signalizacije prikazuje prepoznati signalizacioni znak i predlaže maksimalnu dozvoljenu brzinu kako bi se brzina limitera/tempomata prilagodila.
 • Aktivno upozorenje na neželjeno prelaženje linije koriguje putanju u slučaju vozačeve nepažnje.
 • Upozorenje vozaču na pažnju zahvaljujući nadgledanju kamere ponašanja vozača i analizom pokreta volana. Zvučni i vizuelni signal se oglašava kada je detektovana smanjena pažnja.
 • Active Safety Brake u slučaju opasnosti od sudara.
 • Kontrola stabilnosti kuke stabilizuje prikolicu kako bi se neutralizovalo zveckanje ili usporilo vozilo ako je potrebno.
 • Automatsko prebacivanje svetala
 • Kamera za vožnju unazad « Visiopark 1 » rekonstruiše zadnju zonu za 180° sa mogućnošću klasičnog prikazivanja , prikazivanja od 180° (ptičja perspektiva) ili « zoom » pri približavanju prepreci.
 • Nadgledanje mrtvog ugla, sa upozorenjem u spoljnim retrovizorima.
 • Pristup i startovanje uz slobodne ruke.

BUDITE KONEKTOVANI!

BUDITE KONEKTOVANI!

Konekcija je osigurana velikim ekranom na dodir od 8“ u bojii. Postavljen na dohvat ruke i orijentisan ka vozaču, upotpunjen je sa dve USB utičnice, jednom Jack utičnicom, Bluetooth konekcijom kao i punjačem bez kabla za pametni telefoni. Sistem je upotpunjen funkcijom Mirror Screen koja je kompatibilna sa Mirror Link®, Apple Carplay™ i Android Auto™. 

3D konektovna navigacija je povezana sa glasovnom komandom koja omogućava pretragu ključnih tačaka jednostavno i intuitivno. Ona uzima u obzir saobraćaj u stvarnom vremenu (TomTom Trafic) i daje prikaz parking mesta, benzinskih stanica i vremensku prognozu.

Da bi se povećala bezbednost korisnika, 3D navigaciju prati PEUGEOT Connect SOS i Assistancei

Za one koji upravlju flotnim vozilima i za one koji žele da postignu efikasnost u optimizaciji svoje flote, imaju na raspolaganju 3 paketa:  

 • Paket « Connect Fleet Management » nudi praćenje pređenih kilometara prema satima korišćenja, preciznu procenu potrošnje i troškova ili pak u realnom vremenu praćenje ciklusa održavanja,
 • Paket « éco-conduite » dodaje analizu vožnje sa savetima za vozača
 • Paket « géolocalisation » nudi geografsko praćenje vozila u realnom vremenu, puteve kojima se vozi i vreme zaustavljanja. Programiranje zone koja se poštuje je moguće slanjem upozorenja u slučaju nepoštovanja iste.

ROBUSNOST U GENIMA

NOUVELLE PLATEFORME POUR PEUGEOT PARTNER

ROBUSNOST U GENIMA

Peugeot Partner je punih 20 godina bio na testu od strane profesionalaca sa referentnim vrednostima po pitanju kvaliteta na tržištu, dok sada sa novom platformom prednje strane Novi PEUGEOT Partner-a pruža uživanje i intenzivnu vožnju.
Novi PEUGEOT Partner u verziji LONG ima uravnoteženu i potvrđenu siluetu, gde su međuosovinsko rastojanje i konzola zadnjih svetala povećani da bi se povećala korisna nosivost, a zadržala pokretljivost i agilnost.

Izaberite najbolje:

 • Novi PEUGEOT Partner, zahvaljujući kvalitetima prednje strane EMP2 platforme (zajedničke sa SUV modelima i novim i aktuelnim limuzinama Brenda), dobija komfor, držanje na putu, optimalan prečnik zaokreta i pomoći u vožnji koje su rezervisane za putnička vozila.
 • Pozadi, novi PEUGEOT Partner dobija optimizaciju platforme predhodne generacije koja omogućava povećanje korisne nosivosti do 1000 kgii povećanje širine bočnih kliznih vrata kako bi vam olakšali pristup prostoru za utovor, dok zadržava izgled zadnjih vrata i njihove skrivene šarke nudeći optimalnu sintezu po pitanju sigurnosti i pouzdanosti.