NOVI PEUGEOT PARTNER

partner-rs.jpg

Zato što je dostavno vozilo pravi alat za rad, posebna pažnja data je izgledu, komforu i lakoći korišćenja, pa tako novi PEUGEOT PARTNER vrednuje profesionalce i njima pruža novo iskustvo.

IZGLED „BUSINESS PARTNER-A“ ZA PRAVU LIČNOST

Novi PEUGEOT PARTNER ima robusnu prednju stranu sa vertikalnom maskom i odličnom optikom. Proporcije su savršeno uravnotežene sa kratkom i horizontalnom haubom, visokom linijom šasije i skraćenim ispustima.
Neophodan za one koji puno sati provode u svom vozilu, akustični komfor je bio predmet posebne pažnje.

PEUGEOT i-COCKPIT®

PO PRVI PUT NA JEDNOM DOSTAVNOM VOZILU

Instrument tabla Novog PEUGEOT PARTNER-a i PEUGEOT i-Cockpit® na prvi pogled privlače pažnju. Sve se nalazi na dohvat ruke kako bi vozač ostao koncentrisan na dinamičnu i intuitivnu vožnju zahvaljujući kompaktnom upravljaču. Osnovne informacije bitne za vožnju se nalaze u vidnom polju vozača i on ih može čitati bez skidanja pogleda sa kolovoza. Ekran na dodir od 8“i, koji se nalazi u sredini orijentisan je ka vozaču i pruža direktan pristup osnovnim funkcijama: radio, navigacija, podešavanja vozila, telefon...

MULTIFLEX KLUPA

ZA NOVI NAČIN PROVOĐENJA VREMENA U KABINI

Novi PEUGEOT PARTNER može biti opremljen modularnom Multiflex klupomi. Ova oprema omogućava da 3 osobe sede napred, a vama omogućava da prevozite opremu i alate u što kraćem roku. Centralno mesto je prošireno zahvaljujći odsustvu ručice ručne kočnice.

Dostupna je i funkcija mobilne kancelarije zahvaljujući stočiću koji je integrisan u sklopivi naslon. Stočić se može rotirati ka vozaču kao i ka suvozaču, dok se prostor za odlaganje ispod sedalnog dela centralnog sediša zaključava katancem.

Pregrade su namenjene raznim profesionalnim potrebama. Pristupačne su i pametno raspoređene po kabini: kadica prtljažnika, prostor ispod krova ili pak donja ili gornja pregrada koja se nalazi preko puta suvozača i koristi prostor koji je oslobodio vazdušni jastuk koji je u krovnom poklopcu. Ona je rashlađena i i omogućava odlaganje računara od 15“ i korišćenje punjača pomoću utičnice od 220 v.

NOVE MOGUĆNOSTI ADAPTIRANJA

Više od uobičajenih nivoa završne obrade, novi PEUGEOT PARTNER po prvi put nudi « ready to go » verzije, namenjene posebnim korisnicama.
Verzija GRIP, je u potpunosti prilagođena terenima sa nepristupačnim prilazom i potrebom za prevoženjem teškog, prljavog i dugačkog tereta, ali takođe i potrebom za prevoženjem 3 osobe.
Verzija ASPHALT je namenjena vozačima koji ne računaju vreme provedeno u kabini svog vozila, ali koji pre svega zahtevaju komfort i bezbednost.
Ove verzije imaju pristup svim opcijama game kako bi se usavršilo prilagođavanje svim potrebama profesionalaca.
Po prvi put u fabričkoj montaži možete izabrati i CREWCAB verziju da biste iskoristili modularnost koja vam omogućava da u isto vreme prevezete 5 osoba, iskoriste veliku korisnu zapreminu i korisnu dužinu do 3,5 m.

NOVI PEUGEOT PARTNER ASPHALT

ZA PUNO PREĐENIH KILOMETARA

MIRNO, UDOBNO I BEZBEDNO

Verzija Asphalt je namenjena vozačima koji ne računaju vreme provedeno u kabini svog vozila ali koji pre svega zahtevaju komfort i bezbednost. Ova verzija ima:

 • Poboljšana zvučna izolacija
 • Komforna sedišta
 • Surround Rear Visioni
 • Sekundarna električna kočnica
 • 3D konektovana navigacija sa glasovnom komandom i Peugeot Connect SOS i asistencija
 • Tempomat i limiter brzine
 • Senzori za kišu i za svetlost
 • Manuelni klima uređaj

NOVI PEUGEOT PARTNER GRIP

ZA ONE KOJI VOZE PO NEPRISTUPAČNIM TERENIMA

ODRŽIVOST, ROBUSNOST I OFFROAD

Verzija GRIP je u potpunosti prilagođena terenima sa nepristupačnim prilazima i potrebama za teškim, prljavim i dugačkim tovarom, ali takođe i i potrebi za prevozom 3 osobe.

Robusna, ova verzija ima:

 • Izdignuti klirens
 • Veliki točkovi sa pneumaticima Mud & Snow
 • Unapređeni Grip control
 • 3 mesta napred
 • Utovarni pod presvučen plastikom
 • Korisna nosivost koja je povećana na 1000 kg u standardnoj verziji
 • Pojačana osvetljenost u zoni za utovaranje
 • Rezervni točak

NOVI PEUGEOT PARTNER CREWCAB

ZA PREVOZ DO 5 OSOBA

MODULARNOST, KOMFOR I FABRIČKA DOSTUPNOST

Po prvi put, Novi PEUGEOT PARTNER nudi kao fabričku opciju CREWCAB verziju jedino na verziji LONG. Putnička klupa u 2. redu je preuzeta od Novog PEUGEOT Rifter-a kako bi se stvorio komfor sa prostorom za kolena koji je veoma veliki u ovom segmentu. Jedinstven u kategoriji, drugi red se sklapa da bi se stvorio dodatni prostor ostavljajući sedište u prvom redu koje se takođe skapa radi utovora glomaznog tovara.

CREWCAB verzija vam omogućava sledeće konfiguracije:

 • Prevoženje 5 osoba sa korisnim dužinom do 1,45 m i korisnom zapreminom od 1,8 m3.
 • Prevoženje 4 osobe za korisnom dužinom do 2,22 m i korisnom zapreminom od 1,8 m3
 • Prevoženje 2 osobe sa korisnom dužinom do 2,00 m i korisnom zapreminom od 3,5 m3
 • Prevoženje 1 osobe sa korisnom dužinom do 3,44 m i korisnom zapreminom od 4 m3

Ova verzija pruža korisnu nosivost do 850 kg i dostupna je sa Paketom Gradilištei u dodatnoj opremi.