Peugeot Partner VU

 partner

Peugeot Partner

Otkrijte PEUGEOT Partner, robusni furgon koji je povezan sa Internetom, kako bi vas ispratio na svim vašim poslovnim zadacima.

3 RAZLOGA DA IZABERETE PEUGEOT PARTNER

PROBUSTAN I SPREMAN NA SVE

Partner VU ROBUSTAN I SPREMAN NA SVE

Već više od 20 godina, PEUGEOT Partner dokazuje svoje kvalitete i pouzdanost na putu. Sa modernom opremom, povezanom sa Internetom i gamom efikasnih motora, Partner se dokazuje kao furgon od akcije.

Ovo komercijalno vozilo se takođe razlikuje po svom izgledu, koji je u isto vreme robustan i moderan, a vertiklana rešetka hladnjaka potvrđuje njegov snažni karakter.

KORISNA TEHNOLOGIJA

Partner KORISNA TEHNOLOGIJA

PEUGEOT Partner je opremljen najnovijim tehnologijama. Funkcije MirrorScreen-a i i CarPlay® -a omogućavaju dupliranje ekrana vašeg android telefona na ekran na dodir od 7“.

Active City Brake i, kamera za vožnju unazad i, prednji i zadnji parking senzori i ili pak Grip Control® i će osigurati vašu vožnju.

Najzad, BlueHDi motori će vam pružiti još veće uživanje u vožnji stvarajući optimalne vrednosti potrošnje i emisije CO2.

FLEKSIBILNOST

Peugeot Partner

Sa Multi-Flex klupom i omogućeno vam je da povećate tovarni prostor. Peugeot Partner može prevoziti do 3 osobe i prilagoditi se svim vašim potrebama. Dostupan u 4 verzije (L1 od 4,38 m, L2 od 4,63, produžena kabina, pod kabina), ovaj furgon je idealan alat za rad u svim situacijama.