508

Peugeot 508

Otkrijte PEUGEOT 508, izvanrednu limuzinu odvažnog izgleda koja nudi kvalitet bez kompromisa i tehnološku opremu na zavidnom nivou, kako biste doživeli intenzivne doživljaje u vožnji.

NEUPOREDIVI PEUGEOT i-COCKPIT®

pc05-peugeot-508-2018-041-fr.433355.43.jpg

UPRAVLJAJTE NEUPOREDIVIM i-COCKPIT®-om
Zauzmite mesto za komandama PEUGEOT i-Cockpit-a® novog PEUGEOT 508. Upravljajte vozilom sa vizionarskog vozačkog mesta, sa kompaktnim volanom, instrument tablom u visini pogleda koja se može konfigurisati i i HD ekranom na dodir od 10"i. Vrhovima prstiju pristupite funkcijama podešavanja vozila pomoću Toggle Switches tastera koji podsećaju na klavirske dirke.

KONEKCIJA

pc05-peugeot-508-2018-413-fr-lf14-wip.433356.43.jpg

BUDITE POVEZANI SA SVETOM
Duplirajte vaše najbolje aplikacije na ekranu na dodir od 10"izahvaljujući funkciji Mirror Screenii napunite vaš telefon i ispod centralne konzole. Putujte potpuno sigurno sa 3D konektovanom navigacijomi i njenom funkcijom glasovnog prepoznavanja, zahvaljujući TomTom® uslugama koje omogućavaju da se u stvarnom vremenu prikažu sve informacije bitne za vožnjui.
Sa PEUGEOT i-Cockpit® Amplifyipersonalizujte vaš unutrašnji ambijent i prilgodite režim vožnje vašem raspoloženju, zahvaljujući upravljanju aktivnim oslanjanjem.

UNUTRAŠNJI KOMFOR

KOMFOR PO MERI
Kako biste u svim situacijama obezbedili veliki komfor, novi PEUGEOT 508 nudi sveobuhvatno vozačko i suvozačko sedište koje je odobrio AGRi, a koje u isto vreme pruža ergonomičnost i brojne mogućnosti podešavanja i. Za optimalni komfor, odlučite se za sedišta sa električnim podešavanjem i funkcijom memorisanja, grejačima i masažnim sistemom sa više masažnih tačakai aktiviranjem osam pneumatskih džepova.

HI-FI PREMIUM FOCAL® ZVUK

Hi-Fi FOCAL®, ČISTOTA ZVUKA
Hi-Fi premium FOCAL® sistemi pruža tako čist zvuk za one koje žele da dožive nešto novo. Opremljen sa 10 zvučnika i najboljom akustičkom tehnologijom, novi PEUGEOT 508 prevazilazi granice Hi-Fi iskustva u kabini.

PONAŠANJE NA PUTU

OBELEŽITE VAŠU PUTANJU, INTENZIVNO
Novi PEUGEOT 508 je iskoristio najnaprednije tehnološke poduhvate brenda. Sa preciznom vožnjom, servo upravljačem i ojačanim držanjem na putu preko variabilnog oslanjanjai, novi PEUGEOT 508 donosi nove doživljaje u vožnji i pojačava vašu slobodnu kretanja.