Peugeot 508

Otkrijte PEUGEOT 508, izvanrednu limuzinu odvažnog izgleda koja nudi kvalitet bez kompromisa i tehnološku opremu na zavidnom nivou, kako biste doživeli intenzivne doživljaje u vožnji.

PEUGEOT 508 GT

PRAVA LIMUZINA
Sa spuštenom konstrukcijom, zategnutim linijama, snažnim i privlačnim izgledom, PEUGEOT 508 GT otkriva svoj odvažni i inovativni duh. Njegov ekskluzivni Puretech 225 S&S EAT8i motor obezbeđuje neponovljivo uživanje u vožnji.
Već na prvi pogled, prednji kraj izgleda zadivljujuće zahvaljujući hromiranoj prednjoj maski sa motivom šahovske table koja se ističe između Full LEDi svetala, pa tako PEUGEOT 508 GT otelotvoruje radikalno modernu limuzinu. Njen dizajn je jasan, jednostavan i umeren dok njen profil otkriva atletsko držanje i karoseriju svedene strukture kako bi se sva širina ostavila krilima koja ničime nisu presečena. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.

PEUGEOT 508 GT LINE

VIŠE OD REČI
Jednim pogledom, obuhvatite jačinu i lavlji duh PEUGEOT-a 508 GT Line, profilisane linije, prefinjeni dizajn i tehnološku opremu kao što je unutrašnji retrovizor "Frameless"i i njegove sjajne atribute sa GT Line potpisom. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.

ODVAŽNA ELEGANCIJA
Napred, prednji gril sa hromiranim detaljima, crni brilijantni retrovizori i optika poslednje generacije naglašavaju čiste i odvažne linije PEUGEOT 508 GT Line. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.

NOVI PEUGEOT 508 ALLURE

ODLUČNO MODERAN
Odvažna, izdužena i sportska silueta, PEUGEOT 508 ALLURE inspiriše se klasičnom limuzinom da bi nastala ova coupé limuzina. Od prvih crteža koncepta, pažnja je posvećena pronalaženju optimalnih dimenzija pomoću do sada neviđenih tehnoloških rešenja. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.

 

 

IZAĐITE IZ OKVIRA
Na zadnjoj strani vozila direktno nadahnuta konceptnim automobilom “PEUGEOT Instinct“ sjajno crna horizontalna linija uokviruje 3D efekat svetala. Suženija pozadi, kabina otkriva krila neuobičajene širine, ističe točkove sa 18“ HIRONE dvobojnim dijamantnim felnama sa lakom Grey Dusti i tako naglašava agresivan izgled PEUGEOT-a 508. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.

DODACI ODVAŽNOM IZGLEDU

2-peugeot-508-2018-047-frouvert.433348.19.jpg

POKRETNI KROV
Uživajte u pejzažima kroz koje prolazite.
Panoramski pokretni krov i velike površine pruža jedinstven širokougaoni prikaz, do zadnjih sedišta. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.

pc07-peugeot-508-2018-437-fr.433349.19.jpg

ZAHTEV ZA ELEGANCIJOM
Elegantna vrata bez okvira odlično prate čiste linije limuzine kao što je PEUGEOT 508. Zbog toga je, naš tim stručnjaka pri stvaranju ovog automobila posvetio posebnu pažnju estetici i kvalitetu bez kompromisa: uravnotežene dimenzije, vrata bez okvira, završne obrade i poravnanja su toliko precizno odrađeni da je svakom detalju data nota elegancije i savršenstva. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.

1-peugeot-508-2018-234-fr-wip.433350.19.jpg

NAPRAVITE SVETLOST
Za još veći vizuelni komfor kako po danu tako i po noći, karakteristični svetlosni potpis brendai je sačinjen od Full LED farova sa automatskom korekcijom položajai, prednjih LED pokazivača pravca i statičkog osvetljenja u krivini. Videćete i bićete vidljivi sve vreme u svim uslovima vožnje uz optimalnu bezbednost. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.

peugeot-508-2018-238-fr-bis.433351.19.jpg

NAGLASITE SVOJ PROLAZAK
Pozadi, svetlosni potpis je upotpunjen 3D full LED trodimenzionalnim farovimai sa tri PEUGEOT linije, koji se pale na do sada neviđeni način prilikom otključavanja i zaključavanja vrata. Njihov svetlosni identitet se automatski podešava u zavisnosti od svetlosnih uslova, stvarajući vam bolju vidljivost. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.

1-peugeot-508-2018-429-fr.433352.19.jpg

MALE PREGRADE ZA VELIKE PUTNIKE
Brojne pregrade su rasprostanjene svuda po kabini. Napred možete odlagati sitnice u pregrade u vratima, unutar i ispod centralne konzole, tako da one budu na dohvat ruke i putnicima na zadnjim sedištima. Otkrijte sve genijalne sisteme koje nudi PEUGEOT 508. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.

2-peugeot-508-2018-192-fr.433353.19.jpg

ZAUZMITE PROSTOR
U prtljažnik velike zapreminei možete praktično spakovati svoje kofere zahvaljujući potpunom otvaranju vrata prtljažnika. PEUGEOT 508 je takođe opremljen funkcijom otvaranja vrata prtljažnika uz slobodne rukei, koji povezan sa ADML-om (Pristup i startovanje uz slobodne ruke), omogućava otvaranje ili zatvaranje prtljažnika jednostavim pokretom noge ispod zadnjeg branika. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.

pc07-peugeot-508-2018-199-fr.433339.19.jpg

ULAZ U SRŽ
Pažnja je posvećena svakom detalju da biste doživeli neponovljivo iskustvo u vožnji. Odlučite se za enterijer i sedišta od plementih i bezvremenskih materijalai, invanredne limuzine PEUGEOT 508, kako biste vozilu dali lični pečat i vozili se u potpunom blagostanju. Zauzmite mesto, zatvorite vrata i opustite se. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.

pc07-peugeot-508-2018-248-fr.433354.19.jpg

BEZVREMENSKA ELEGANCIJA
Od plemenitih i bezvremenskih materijala, enterijer PEUGEOT 508 GT kombinuje kožui i materijal Alcantara®, u standardnoj opremi kožni volani, dok su instrument tabla, unutrašnjost vrata i centralna konzola furnirane Zebrano drvetom. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.

UNUTRAŠNJOST

UNUTRAŠNJOST

Pannellum