SUV PEUGEOT 3008Оtkrijte SUV PEUGEOT 3008 i njegov jedinstveni revolucionarni stil sa poznatim SUV obeležjima. Njegove moćne linije povezuju snagu, odvažnost, dinamičnost i lagodnu vožnju. Moderniji PEUGEOT i-Cockpit® kao i gama inovativnih tehnologija u kabini zamišljena je da doprinese vašem uživanju i bezbednosti. Zahvaljujući efikasnim HIBRIDNIM, BENZINSKIM i DIZEL motorima, osetićete zadovoljstvo lagodnog upravljanja i jedinstvenog uživanja u vožnji.


BRIGHTER DESIGN*

* Izgled koji inspiriše

SUV PEUGEOT 3008 - novi prednji kraj

Linije novog SUV PEUGEOT 3008 naglašavaju njegov prepoznatljiv karakter i ravnotežu snage i udobnosti. Prodorna prednja strana naglašava njegovu posebnost. Ovaj kvalitetni model otvara eru smele i moderne vožnje.

NOVI PREDNJI KRAJ

SUV PEUGEOT 3008 – Nova vertikalna rešetka bez okvira

NOVI PREDNJI FAROVI

SUV PEUGEOT 3008- Novi FULL LED farovi

POGLED IZ PROFILA

SUV PEUGEOT 3008- Profilna linija

NOVE ALUMINIJUMSKE FELNE

SUV PEUGEOT 3008 – Felne San Francisco 19’’

NOVA ZADNJA SVETLA

SUV PEUGEOT 3008 – Nova zadnja svetla sa 3 kandže

NOVI PREDNJI KRAJ

Moćan i elegantan prednji kraj novog SUV Peugeot 3008, sa vertikalnom rešetkom bez okvira nagoveštava estetiku budućnosti brenda Peugeot.

NOVI PREDNJI FAROVI

Svetlosni potpis, počev od osnovnog paketa opreme, podrazumeva LED farove sa dnevnim svetlima u obliku karakterističnih PEUGEOT,,osvetljenih očnjaka” zahvaljujući kojima ćete biti prepoznati na prvi pogled kao i full LED farove sa SDLifunkcijom.

POGLED IZ PROFILA

Hromirani dodatak prednjeg krila pruža se preko farova i nastavlja preko krova do zadnjeg spojlera. Sofisticirana i dinamična, ova linija prati pokret siluete novog SUV Peugeot 3008.

NOVE ALUMINIJUMSKE FELNE

Aluminijumske felne San Francisco 19” i” sa dijamantskim efektom pojačavaju robusnu dinamičnost novog SUV PEUGEOT 3008.

NOVA ZADNJA SVETLA

Nova zadnja specifična PEUGEOT svetla sa Full LED tehnologijom uključuju karakteristične 3D kandže i pokazivače pravca. Svetla su prekrivena prozirnim dimljenim staklom. Na taj način crna linija prtljažnika je produžena kao i ceo zadnji deo vozila što doprinosi njegovom sportskom izgledu.

OPCIJA«BLACK PACK»

SUV PEUGEOT 3008 – Black pack opcija
SUV PEUGEOT 3008 – Black pack opcija
SUV PEUGEOT 3008– Aluminijumska felna «Washington» 19’’

Učinite GT i GT Pack verzije novog SUV PEUGEOTA 3008 još dinamičnijim i elegantnijim sa opcijom « Black Pack » i specifičnim elementima « blacki».

Budite zapaženi sa potpuno novom « Dark Chrome » bojom rešetke i njenim karakterističnim Lavom.

Monogrami "3008", "GT" i "PEUGEOT" prikazani su u satensko crnoj boji, što se savršeno uklapa sa krovnim nosačima.

Maske prednjeg krila, krova i spojlera su u crnoj boji.

Specifične aluminijumske felne Washington 19'' sadrže Crni Onyx ton sa Black Mist lakom.

ENHANCED EXPERIENCE

*POBOLJŠANO ISKUSTVO

SUV PEUGEOT 3008 - Kožni crveni enterijer SUV PEUGEOT 3008 hibrid- Veliki hibridni enterijer

PEUGEOT i-COCKPIT® - JEDINSTVENO ISKUSTVO

Sa ergonomskim položajem vozačkog mesta modernog PEUGEOT i-Cockpit®-a, vožnja novog SUV PEUGEOT 3008 postaje jednostavna i intuitivna, uz povećanu udobnost i bezbednost.
Njegov višenamenski upravljač pruža veće senzacije i bolje upravljanje.
Novi 10” HD ekran na dodir povezan sa 3D navigacijom sa funkcijom glasovnog upravljanja ima « multi-touchi» tehnologiju. Elegantni hromirani Toggle Switches tasteri omogućuju brz i intuitivan pristup svim funkcijama. Head-up displej visokog kvaliteta, koji se može veoma lako podešavatii ** i personalizovatii omogućava da ostanete sigurni na putu.
Na instrument tabli PEUGEOT i-Cockpita® u hibridnoj verziji prikazivaće vam se informacije o vožnji (režim vožnje, nivo električnog merača i distanca koja se može preći u električnom režimu, a na ekranu na dodir statistika o potrošnji energije električne i goriva i distanca koja se može preći u električnom režimu).

SUV PEUGEOT 3008 – HD konektovani ekran na dodir

KONEKCIJA

PEUGEOT Connect vam pruža pristup ponudi povezanih usluga sa TomTominavigacijom kako bi se u realnom vremenu vizualizovale informacije o saobraćaju, dostupnosti parking mesta, cenama goriva ili vremenskoj prognozi…
Pomoću funkcije Mirror Screeni, koristite aplikacije sa vašeg telefona koje su komptibilne sa Apple CarPlayTM ili Android AutoTM na ekranu na dodir i ostanite povezani zahvaljujući punjenju bez kabla.
Putnici na zadnjim sedištima imaju dve USB utičnice za njihove prenosive uređaje.
Hi-Fi FOCAL® sistem svojom tehnologijom stvara izuzetan zvuk. Centralni i dva zvučnika su u Bronze Belem boji, dok je vufer postavljen iza suvozačkog sedišta što ostavlja slobodan prostor u prtljažniku.

MOTORI

SMART HIGH TECH*

*Inteligentne tehnologije

Sa novim SUV PEUGEOT 3008, imate slobodu izbora energije bez odricanja od karakteristika koje očekujete od jednog PEUGEOT vozila: prostranost, velika zapremina prtljažnika i pre svega zadovoljstvo u vožnji.

SUV PEUGEOT 3008 – Motori sa unutrašnjim sagorevanjem


Široka gama motora novog SUV PEUGEOT 3008 opremljena je Stop&Start sistemom.

- Benzinski motori za uživanje u vožnji sa performansama na visokom nivou:

 • PureTech 130 S&S BVM6,
 • PureTech 130 S&S EAT8,
 • PureTech 180 S&S EAT8.

- Dizel motori koji kombinuju performanse sa smanjenom emisijom

 • BlueHDi 130 S&S BVM6,
 • BlueHDi 130 S&S EAT8.

Automatski EAT8imenjač sa lopaticama na volanu i električnom komandom omogućava brzo i fluidno menjanje brzina zahvaljujući Quickshift tehnologiji. Ova optimizacija prenosa stvara ekonomičnost i zadovoljstvo u vožnji.

SUV PEUGEOT 3008 hibrid – Hibridni motori

Hibridni motori


SUV PEUGEOT 3008 hibrid – Hibridni motori


SUV PEUGEOT 3008 hibrid je dostupan u HYBRID4 verziji (pogon na 4 točka, 300 ks). Ovo vozilo povezuje:

 • benzinski PureTech motor od 147 kW/200 ks
 • dva električna motora od 80 kW/110 ks

Električna baterija od 13,2 kW obezbeđuje 100% električnu autonomiju do 59 km - WLTPi(69 km NEDCi).

SUV PEUGEOT 3008 hibrid je dostupan u HYBRID verziji (pogon na 2 točka, 225 ks). Ovo vozilo povezuje:

 • benzinski PureTech motor od 132 kW/180 ks
 • dva električna motora od 80 kW/110 ks

Električna baterija od 13,2 kW obezbeđuje 100% električnu autonomiju do 55 km - WLTPi(69 km NEDCi).

SUV PEUGEOT 3008- Pomoć u vožnji poslednje generacije

Pomoći u vožnji poslednje generacije novog SUV PEUGEOT 3008 pojačavaju komfor i bezbednost u kabini i prate vas do autonomne vožnje.

Bilo da prepoznaju pravila u saobraćaju (prošireno čitanje saobraćajnih znakova) ili da vam pomažu u vožnji (Pack Drive Assist Plus sistem, Adaptivni "ACC" Stop & Goitempomat, pomoć pri pozicioniranju vozila ili Upozorenje na napuštanje trake) ili bilo da analiziraju vaše okruženje (aktivno nadgledanje mrtvog ugla), ove pomoći garantuju sigurniju vožnju.

SUV PEUGEOT 3008 –Night Vision pomoć u vožnji

NIGHT VISION

Tokom noćne vožnje ekskluzivni sistem “Night Visioni” sa infracrvenom kamerom detektovaće prisustvo pešaka ili životinja do 200 m ispred vozila, izvan dometa farova i i obavestiće vas zvučnim signalom. Automatsko hitno kočenje može takođe da se pokrene ako se pešaci ili biciklisti nađu u okolini vozila.

SUV PEUGEOT 3008 HYBRID – pogon na 4 točka

UNAPREĐENI GRIP CONTROL

Unapredjeni Grip Control paket čini optimizovana kontrola proklizavanjai, specifini pneumaticii kao i Hill Assist Descent Controli. On omogućava prilagođavanje prijanjanja vozila najtežim uslovima vožnje: sneg, blato ili pesak.

Verzija HYBRID4 sa pogonom na četiri točka pruža snažnije osećaje u vožnji i poboljšanu pokretljivost na putu ili na nepristupačnim terenima i terenima po kojima je teško voziti, ali takođe poseduju i Hill Assist Descent Control.

NIGHT VISION
GRIP CONTROL

GALERIJA