208

208

PEUGEOT 208 je restilizovan. Ova kompaktna limuzina nove generacije zavodi svojim utvrđenijim, odvažnijim i veoma sportskim stilom. Dopustite da vas njegov karakter potpuno zavede i krenite na put ispunjen energijom.

3 RAZLOGA DA IZABERETE 208

MAGNETSKA PRIVLAČNOST

MAGNETSKA PRIVLAČNOST

INTUITIVNA I UZBUDLJIVA VOŽNJA

INTUITIVNA I UZBUDLJIVA VOŽNJA

EFIKASAN I BEZBEDAN

EFIKASAN I BEZBEDAN

MAGNETNA PRIVLAČNOST

MAGNETSKA PRIVLAČNOST 1

Na prvi pogled, PEUGEOT 208 zavodi svojim stilom koji je utvrđeniji, odvažniji i veoma sportski.

Svetlosni identitet vizuelno transformiše vozilo, čini ga širim, dinamičnijim i lepšim na putu i poziva vas da sednete za volan.

INTUITIVNA I UZBUDLJIVA VOŽNJA

INTUITIVNA I UZBUDLJIVA VOŽNJA 1

Kvalitetna i prefinjena unutrašnjost PEUGEOT-a 208 omogućava da sve funkcije budu na dohvat ruke i da njihovo korišćenje bude olakšano pomoću PEUGEOT i –Cockpit-a.

Njega čine kompaktan upravljač, instrument tabla u visini pogleda i veliki ekran na dodiri, pa tako PEUGEOT i-Cockpit stvara osećaj stimulativne, instinktivne i sigurne vožnje.

EFIKASAN I BEZBEDAN 1

EFIKASAN I BEZBEDAN

Kompaktnost, ležernost, aerodinamičnost i veza sa tlom PEUGEOT-a stvaraju savršenu sintezu između komfora i držanja na putu.

Povezani sa novom tehnološkom opremom i širokom gamom benzinskih PureTech i dizel BlueHDi motora poslednje generacije koji zadovoljavaju Euro 6 normu u Evropi, ovi kvaliteti se upotpunjuju odličnim performasama i uštedom prilikom korišćenja što stvara referentne vrednosti u segmentu.

EFIKASAN I BEZBEDAN 2

PEUGEOT 208 je opremljen i novim automatskim šestostepenim menjačem EAT6i koji omogućava mnogostruke, brze i fluidne prelaze i tako pojačava osećaje u vožnji.