PEUGEOT 208 potvrđuje svoju mladost siluetom koja podseća na sportske modele dok njegova unutrašnjost otkriva do sada neviđeni PEUGEOT i-Cockpit® 3D. Ovaj gradski automobil vam pruža slobodu izbora između benzinskog, dizel ili električnog motora.

NEODOLJIV IZGLED

PEUGEOT 208 - NEODOLJIV IZGLED
PEUGEOT 208 - АТЛЕТСКИ И АТРАКТИВЕН ДИЗАЈН

ATLETSKI I SENZUALAN IZGLED

PEUGEOT 208 ima snažnu ličnost koja se ističe na prvi pogled. Njegova niska atletska silueta, dugački poklopac motora i senzualne linije otkrivaju njegov sportski i zavodljiv duh. Sa živim i originalnim bojama karoserije, 208 zaista ne ostaje neprimećen! Njegov utvrđen karakter je naglašen Black Diamond krovomi, blatobranimai, crnim okvirima prozorai i felnama sa dijamantskim efektom ili sa umetcimai.


PREDNJA STRANA

PREDNJA STRANA

ODVAŽAN POGLED

Izražajan prednji kraj novog PEUEGEOT 208 čini velika hromirana maska modernog i prodornog izgledai koga upotpunjuju full LEDi prednji farovi sa 3 kandže i neprestano upaljena LEDi dnevna svetla.

FULL LED ZADNJA SVETLA

FULL LED ZADNJA SVETLA

SVETLOSNI POTPIS

 Zadnji kraj ima karakterističan stil, sa sjajnom crnomi horizontalnom linijom upotpunjenom full LED svetlimai sa 3 kandže. Ona su upaljena danju i noću kako bi vozilo postalo sigurnije i uočljivije.

ZADNJI SPOJLER

ZADNJI SPOJLER

IZRAŽAJAN ZADNJI KRAJ

Dinamičan i lepo oblikovan zadnji kraj novog PEUGEOT 208 ima dve vrste spojlerai, jedan za kontrolu potrošnje goriva i drugi za poboljšanje performansi na putu. Za još bolji sportski izgled, izduvna cev takođe može biti hromiranai.

PANORAMSKI KROV

PANORAMSKI KROV

PANORAMSKI KROV

Uživajte u pogledu na mesta kroz koja prolazite kao da ih prvi put vidite zahvaljujući Cielo* panoramskom krovui koji se proteže do zadnjih sedišta i pruža divnu svetlost i panoramski pogled na nebo.

ENTERIJER

ENTERIJER

ENTERIJER

Dinamična, udobna i prostrana sedišta, kvalitetni materijali i enterijer sa šavovima vam obezbeđuju osećaj udobnosti i smirenosti.

VOZAČKO MESTO

NEXTGEN TECHNOLOGY

NEW PEUGEOT 208 – NEW PEUGEOT i-Cockpit® 3D NEW PEUGEOT e-208 – NEW PEUGEOT i-Cockpit® 3D

PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Otkrijte novi PEUGEOT i-Cockpit® 3D poslednje generacijei. Doživite agilnu i intuitivnu vožnju zahvaljujući ugrađenim komandamai, na upravljaču, 3D numeričkoj instrument tabli koja se može konfigurisati, velikom HD ekranu na dodir od 10"i i 7 elegantnih hromiranih tastera "Toggles Switches" i. Personalizujte vaš unutrašnji ambijent zahvaljujući hromatskom paketu (Pack polyambiant) od 8 bojai kako bi on bio još moderniji.

3D KONTROLNA TABLA

3D KONTROLNA TABLA

3D KONTROLNA TABLA

Numerička kontrolna tablai, sa futurističkim holografskim 3D ekranom je postavljena u visini pogleda vozača. Podaci o vozilu i vožnji se čitko prikazuju na 2 nivoa u zavisnosti od stepena važnosti ili hitnosti (bezbednost, pomoć u vožnji, navigacija). Možete podešavati one koje želite da se stalno prikazuju.

INTUITIVAN EKRAN

INTUITIVAN EKRAN

INTUITIVAN EKRAN

Velikim HD ekranom na dodir od 10"i se upravlja glasomi komandama na ekranu ili jednostavno preko 7 tastera ispod ekrana. Na ekranu e-208 možete u realnom vremenu pratiti tehnološku animaciju koja ilustruje rad pogonskog sklopa. Funkcija Mirror Screeni vam omogućava da na ekranu na dodir prikažete omiljene aplikacije sa vašeg pametnog telefona koje su kompatibilne sa AppleCarPlay™, MirrorLink® ili Android Auto.

NOVE PRAKTIČNE FUNKCIJE

NOVE PRAKTIČNE FUNKCIJE

NOVE PRAKTIČNE FUNKCIJE

Nova pametna pregrada sa ugrađenim indukcionim punjenjemi vašeg pametnog telefonai. Za prenosive uređaje vaših putnika dostupno je nekoliko USBi utičnica u unutrašnjosti vozila.

MOTORI

MOĆ IZBORA

peugeot-208-2019-140-fr.583713.43.jpg

Nova modularna i efikasna platforma

 208, zahvaljujući novoj CMPi/eCMPi platformi pruža beskompromisni izbor između benzinskih, dizel ili električnih motora. Optimizovano držanje na putu, pokretljivost, akustički i termički komfor, smanjena masa doprinose smanjenju emisije CO2 i pružaju vam intenzivno iskustvo vožnje!

PEUGEOT e-208 takođe koristi naprednu eCMPi platformu koja mu osigurava optimizovanu arhitekturu, prostran zadnji kraj kao kod modela sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem i isti položaj u vožnji.

Motori

Motori

Doživite snažne osećaje u vožnji sa benzinskim ili dizel Euro6 efikasnim motorima sa sjajnim performansama:
- PureTech
- BlueHDi
Ekonomičniji, zahvaljujući optimalnoj potrošnjii, ovi motori su opremljeni Stop & Start sistemom.

PEUGEOT 208 – Automatski menjač EAT8

Automatski menjač EAT8

Kada budete testirali efikasnost i pokretljivost novog EAT8i menjača, preko tastera na volanu i električne impulsione komande, imaćete samo jednu želju, a to je da ponovo to uradite! Brze i fluidne promene brzine se vrše lagodno zahvaljujući Quickshift tehnologiji.

PEUGEOT e-208 – Електричен мотор

Električni motori

Doživite divno iskustvo vožnje u oazi tišinei i udobnosti zahvaljujući:

- elektro motoru snage 100 kW** (136 ks)
- obrtnom momentu od 260 Nm
- autonomiji baterijei od 340 km (WLTP)i/ do 450 km (NEDC)

TEHNOLOGIJA

BEZBEDNOST I POMOĆ U VOŽNJI

peugeot-208-2019-138-fr.583766.43.jpg

Sa PEUGEOT 208, na raspolaganju su vam brojni inteligentni bezbednosni asistenti kao i brojne pomoći koje će olakšati vašu vožnju.

i Vaš pregledač ne podržava video snimke

PEUGEOT DRIVE ASSIST

PEUGEOT DRIVE ASSISTi:
- praćenje putanje odabranom kolovoznom trakom
- prepoznavanje saobraćajnih znakova
- regulacija brzine i sigurne udaljenosti.

i Vaš pregledač ne podržava video snimke

ACTIVE SAFETY BRAKE

(Sistem automatskog urgentnog kočenja)

U slučaju detektovanja neizbežnog sudara sa vozilom koje je ispred vas ili sa pešakom na kolovozu, sistemi primenjuje automatsko kočenje kako bi se izbegao sudar ili eventualno da bi se smanjile njegove posledice. Ovaj sistem može funkcionisati do brzine od 85 km/h.

 

PEUGEOT 208 – PEUGEOT Full Park Assist

FULL PARK ASSIST

Potpuno automatska pomoć pri parkiranjui. Nikakav manevar na volanu i papučicama se ne zahteva pošto je detektovano dovoljno mesta kako bi sistem preuzeo upravljanje, ubrzavanje i kočenje. Jedino što je potrebno je to da vozač pritisne na ručici menjača režim P. Sistem takođe olakšava izlazak sa parking mesta.

 PEUGEOT 208 - UPOZORENJE NA NEŽELJENO NAPUŠTANJE KOLOVOZNE TRAKE

UPOZORENJE NA NEŽELJENO NAPUŠTANJE KOLOVOZNE TRAKE

Sistemi aktivnog upozorenja na neželjeno napuštanje trake, pomoću kamere koja se nalazi u vrhu vetrobranskog stakla, prepoznaje pune i isprekidane linije kao i kraj puta i koriguje putanju pomoću akcije na upravljaču pre prelaska preko linije ili kraja kolovoza bez aktiviranja signalizacije.

PEUGEOT 208 – NADGLEDANJE MRTVOG UGLA

NADGLEDANJE MRTVOG UGLA

Pri brzinama od 65 km/h i od 140 km, aktivni sistem nadgledanja mrtvog uglai upozorava vozača o prisustvu vozila u zonama mrtvog ugla. Upozorenje je dato paljenjem lampice u retrovizoru na određenoj strani. Ako vozač međutim želi da promeni pravac (paljenje pokazivača pravca), tada sistem ispravlja putanju akcijom na upravljaču i tako izbegava sudar.

PEUGEOT DRIVE ASSIST
ACTIVE SAFETY BRAKE
FULL PARK ASSIST
UPOZORENJE NA NEŽELJENO NAPUŠTANJE KOLOVOZNE TRAKE
NADGLEDANJE MRTVOG UGLA

KONEKTOVANE USLUGE

POVEĆAJTE VAŠE PEUGEOT ISKUSTVO

Lista usluga je velika, a prednosti su neograničene. Otkrijte konekciju prema PEUGEOT standardu.

Aplikacija MYPEUGEOT®

OSTANITE POVEZANI SA VAŠIM VOZILOM

visuel-mypeugeot-e208.584945.63.jpg

Koristite u realnom vremenu personalizovane i sinhronizovane usluge zahvaljujući besplatnoj aplikaciji My Peugeoti:

  • Bacite pogled na podatke o vašem vozilu (podaci o vožnji, lokalizacija)
  • Pristupite asistenciji lako i brzo.
  • Zakažite servis i održavanje vašeg vozila.

GALERIJA

* POTROŠNJA GORIVA I EMISJA СО2

Procenjeni podaci, podložno homologaciji.

WLTP(1) vrednosti: Potrošnja goriva od 4,2 do 5,9 u mešovitom ciklusu, od 4,7 do 7,5 pri nižoj brzini, od 4 do 6 pri srednjoj brzini, od 3, 6 do 5,1 pri velikoj brzini i od 4,6 do 6 pri veoma velikoj brzini WLTP (l/100 km)- Emisija CO2 (mešovita) WLTP: od 109 do 134 (g/km)

(1) Naznačene vrednosti potrošnje goriva i emisije CO2 su u skladu sa WLTP homologacijom (Uredba UE 2017/948). Počev od 1.septembra 2018. godine, nova vozila su primljena u proceduralnu bazu probe na svetskom nivou za putnička vozila (WLTP), koja je nova realističnija procedura i koja omogućava merenje potrošnje goriva i emisije CO2. Ova WLTP procedura potpuno zamenjuje novi evropski ciklus vožnje (NEDC), koji je bio prethodna korišćena procedura. Budući da su u probni uslovi realističniji, potrošnja goriva i emisija CO2 koje su izmerene prema WLTP su veće nego one koje su izmerene prema NEDC proceduri. Vrednosti potrošnje goriva i emisija CO2 mogu varirati u zavisnosti od opreme, dodatne opreme i tipova pneumatika. Molimo vas da se za više informacija raspitate na najbližem prodajnom mestu ili na PEUGEOT sajtu vaše zemlje.

 

Vrednosti NEDC(2): Potrošnja goriva od 3,2 do 4,7 u mešovitom ciklusu, od 2,9 do 4,2 na otvorenom putu i od 3,7 do 5,5 u gradskoj vožnji NEDC (l/100 km)- Emisija CO2 (mešovita) NEDC: od 85 do 107 (g/km)

(2) Vrednosti potrošnje goriva i emisije CO2 su određene na bazi nove WLTP uredbe (Uredba UE 2017/948) i dobijene vrednosti su prebačene u NEDC kako bi se omogućilo poređenje sa drugim vozilima. Molimo vas da se za detaljnije informacije obratite na prodajnom mestu. Vrednosti naročito ne uzimaju u obzir uslove korišćenja, način vožnje, opremu ili dodatnu opremu i mogu varirati u zavisnosti od tipa pneumatika.