108

108

Peugeot 108 je kompaktan gradski automobil koji odiše elegantnim i šik dizajnom. Njegov izražajan pogled, odvažne linije, brojne mogućnosti personalizacije, kao i oprema vrhunske tehnologije, pružaju svojstven identitet ovom gradskom automobilu, billo da je reč o vozilu sa standardnim ili pokretnim krovom.

4 RAZLOGA DA IZABERETE PEUGEOT 108

ELEGANTAN I ŠIK DIZAJN

ELEGANTAN I ŠIK DIZAJN

Peugeot 108 je jedinstven spoj mode i šika.
Kompaktan u verziji sa 3 vrata ili sa pokretnim krovom, PEUGEOT 108 je moderan, elegantan i visokotehnološki opremljen automobil kako bi pružio iskustvo lake i udobne vođnje po gradskim ulicama. Jedinstvenim stilom i neodoljivog izgleda, izaziva oduševljenje na prvi pogled.

MIRROR SCREEN

MIRROR SCREEN

Zahvaljujući funkciji Mirror Screen, koristićete aplikacije sa pametnog telefona koje su kompatibilne sa Android Auto*, Apple CarplayTM*, ili MirrorLink®* aplikacijama, direktno na velikom ekranu na dodir**.

TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Peugeot 108 je opremljen kamerom za kretanje unazadi, koja će Vam pomoći da se parkirate u svakoj situaciji samo jednim pogledom na nju.
Sistem otključavanja i zaključavanja vrata kao i pokretanja vozila bez ključa (ADML)i, omogućava otključavanje i zaključavanje vrata ali i pokretanje vozila samo jednim pristiskom na dugme Start/Stop.