Partner Tepee

 Partner Tepee

Partner Tepee

Koliko stilski toliko i tehnološki, PEUGEOT Partner Tepee je značajno unapređen. Otkrijte novu modernu i konektovanu opremu i povećajte vašu slobodu kretanja sa gamom efikasnih motora.

3 RAZLOGA DA IZABERETE Partner Tepee

ROBUSNOST

ROBUSNOST

KORISNA TEHNOLOGIJA

KORISNA TEHNOLOGIJA

FLEKSIBILNOST

FLEKSIBILNOST

ROBUSNOST

ROBUSNOST 1

Partner Tepee oslikava veoma robustan i moderan karakter koji postaje jači nego ikada!

Njegova prednja strana je sasvim izdignuta: vertikalnija maska integriše u svoje središte Peugeot lava i dominira nad branikom izduženih linija. Pogled mu je takođe ekspresivniji: farovi se stapaju sa konturama karoserije, a dnevna LED svetlai se integrišu u okvir reljefastog oblika.

Tako, Partner Tepee, sasvim elegantno, donosi nova stilska obeležja brenda.

KORISNA TEHNOLOGIJA

KORISNA TEHNOLOGIJA 1

Partner Tepee je opremljen najnovijom tehnologijom: funkcija MirrorScreeni, koja omogućava dupliranje ekrana android telefona na novi multimedijalni ekran na dodir od 7“, Active City Brakei, kamera za kretanje unazadi, prednji parking senzorii, kao i Grip Control®i.

Njegovi novi BlueHDi motori vam pružaju veći ugođaj u vožnji, dok zadržavaju optimalne vrednosti po pitanju potrošnje i emisije CO2.

FLEKSIBILNOST

FLEKSIBILNOST 1 1
FLEKSIBILNOST 2 2
FLEKSIBILNOST 3 3

PEUGEOT Partner Tepee zadržava modularnost van konkurencije zahvaljujući njegovim velikim zadnjim vratima sa ekskluzivnim staklom koje se otvarai, zénit krovui, i 5i ili 7i mesta sa 3 nezavisna i podesiva sedišta u drugom i trećem redu.