Punjenje plug-in hibridnog vozila

Punjenje plug-in hibridnog vozila

PEUGEOT plug-in hibridna vozila dizajnirana su tako da se lako i intuitivno pune. Kada se uključi, displej u boji pokazuje napredak punjenja. Priključak za punjenje je na zadnjem levom krilu, a kabal za punjenje možete odložiti ispod poda prtljažnika. Vreme punjenja zavisi od snage utičnice i terminala za punjenje. Kako bi se povećala autonomija u potpuno električnom režimu, Peugeot-ova vozila nude različita rešenja za punjenje.

Punjenje u vašem domu ili na poslu

Punjenje vašeg plug-in hibridnog vozila je lako. Naša rešenja za punjenje prilagođavaju se punjenju vašeg vozila kod kuće ili na poslu, sa ili bez posebne instalacije. Optimizujte vreme punjenja tako što ćete izabrati ono što vam najviše odgovara.

Različite vrste privatnih punjača

Kućni punjač

Kabl se može kupiti kao dodatak ako želite da koristite ovaj način punjenja, iako ga ne preporučujemo za svakodnevno punjenje. Za potpuno punjenje PEUGEOT e-208 potrebno je 24 sata.

Zidni punjač

Punjenje preko zidne utičnice omogućava vam značajnu uštedu vremena punjenja. Za dodatne informacije obratite se vašem dobavljaču električne energije. Potrebno: 5 sati sa zidnom utičnicom od 11 kW ako je inverter vozila 11 kW za potpuno napunjenu bateriju električnog vozila. Na zidnoj utičnici od 7,4 kWh potrebno je 7,5 sati kako biste potpuno napunili vaš Peugeot e-208.

Punjenje na javnim stanicama

Kada ste na putu, koristite javne stanice za punjenje vašeg Peugeot električnog vozila. Vreme punjenja u direktnoj je korelaciji sa snagom (kW) kabla koji će se koristiti, kao i snagom invertora ugrađenog u vozilo.

E-daljinski upravljači

Proverite domet vašeg električnog vozila u realnom vremenu, kao i status veze direktno preko MyPeugeot aplikacije. Aktivirajte punjenje na daljinu i pratite njegov napredak. Takođe, možete podesiti idealno vreme punjenja. Za još veću udobnost, primajte obaveštenja čim se baterija napuni. Ovu uslugu Peugeot vam pruža besplatno.