PEUGEOT ASSISTANCE/POMOĆ NA PUTU

Iskoristite prednost PEUGEOT pomoći na putu ako vaše vozilo nije u voznom stanju (zbog kvara ili nezgode). Pomoć je dostupna u slučaju kvara ili transporta vozila, što vam omogućava da nastavite putovanje do željenog odredišta.

PEUGEOT POMOĆ NA PUTU: MOŽETE RAČUNATI NA NAS
PEUGEOT pomoć na putu fokusirana je na vozilo, tako da ovu uslugu mogu koristiti svi koji upravljaju vašim PEUGEOT vozilo, naravno, uz vašu prethodnu dozvolu.
Trajanje usluge POMOĆ NA PUTU:

- Sva nova PEUGEOT vozila sa konvencionalnim motorima pokrivena su dok je vozilo pokriveno garancijom kako ugovornom tako i produženom.

- Električna i plug-in hibridna vozila pokrivena su u periodu od 8 godina ili 160.000 km (u zavisnosti od toga šta bude pre) počevši od datuma prve registracije.

- Ukoliko prodate vaše vozilo u periodu trajanja pomoći na putu, novi vlasnik može iskoristiti ovu besplatnu uslugu koja će važiti u gorenavedenom periodu.


Usluga kod kuće

- Ukoliko vam se vozilo pokvari kod kuće, usluga POMOĆ NA PUTU stići će vam na kućni prag, a ukoliko vozilo ne može da se popravi, biće prevezeno do najbližeg ovlašćenog PEUGEOT servisa.


Popravka

- Ukoliko brza lokalna popravka na licu mesta nije moguća, služba POMOĆ NA PUTU organizovaće vam nastavak putovanja: do 7 putnika zajedno sa vašim vozilom do bilo koje destinacije u Srbiji. Opcija je takođe dostupna ako vučete prikolicu (podložno određenim ograničenjima težina i veličine).


Napredna mobilnost

- Kada vaše vozilo nije u voznom stanju, PEUGEOT pomoć na putu pruža vam dodatne pogodnosti dok se vaše vozilo popravlja, pružajući vam izbor između nekoliko načina da nastavite putovanje. Jednostavno odaberite opciju koja vam odgovara (u zavisnosti od raspoloživosti) dok se vaše vozilo transportuje do najbližeg ovlašćenog PEUGEOT dilera.


Za više informacija pozovite 011 2022 300


PEUGEOT POMOĆ U SLUČAJU SAOBRAĆAJNE NEZGODE

Dovoljno je loše ako doživite saobraćajnu nezgodu, pa ako ne želite dodatnu muku oko organizacije popravke i posla sa osiguravajućim društvom, zašto ne biste sve prepustili nama?


PEUGEOT POMOĆ U SLUČAJU SAOBRAĆAJNE NEZGODE pobrinuće se za popravku tako što će vaše vozilo odvesti u najbliži PEUGEOT servis. Naši profesionalci kontaktiraće vašu osiguravajući kompaniju u vaše ime, a ako nezgoda nije vaša krivica, mi ćemo organizovati besplatnu zamenu vozila vozilom sličnim vašem modelu, dok je vaše vozilo na popravci ili bilo koje zamenskim vozilom ako je nezgoda bila vaša krivica. Kao što možete očekivati, vaše PEUGEOT vozilo popraviće naši stručnjaci koristeći samo originalne rezervne delove, što znači da popravka neće uticati na garanciju vašeg vozila. A ukoliko se pitate "Koliko će me ovo koštati?", evo najboljeg odgovora - PEUGEOT pomoć u slučaju nezgode je BESPLATNA. Možete nas pozvati za bilo kakav savet u vezi s vašim PEUGEOT vozilom - uvek ćemo vam rado pomoći.

PEUGEOT pomoć u slučaju nezgode može vam pružiti:

• Da biste vaše vozilo odvezli do najbližeg servisnog centra koji je PEUGEOT odobrio,

• Neka vaše vozilo procene stručnjaci obučeni od strane PEUGEOT-a,

• Da biste dali ponudu za popravku vašoj osiguravajućoj kompaniji,

• Da biste bili sigurni da se popravke obavljaju po najvišim standardima, koristeći samo originalne PEUGEOT rezervne delove, tako da to ne utiče na garanciju vašeg vozila,

• Da biste dobili vozilo dok se vaše popravlja (sličan model ako nezgoda nije vaša krivica i bilo koje zamensko vozilo ako jeste),


PEUGEOT će dati sve od sebe da vam pomogne u ovakvim situacijama, prvenstveno tako što će vam pomoći na putu ili prevesti vaše vozilo do najbližeg PEUGEOT ovlašćenog servisa.POMOĆ IZ VAŠEG VOZILA

U slučaju nezgode, kvara ili incidenta, koristite automatizovane i geolocirane poruke za hitne slučajeve kako biste obezbedili brz i efikasan odgovor. U slučaju sudara, vaše vozilo automatski upućuje hitni poziv bez potrebe da bilo šta pritisnete. U slučaju kvara ili incidenta, možete kontaktirati PEUGEOT Connect Assistance pomoću „Lion“ dugmeta na instrument tabli.

MYPEUGEOT APLIKACIJA

Zahvaljujući MyPeugeot aplikaciji, možete kontaktirati PEUGEOT pomoć u bilo kom trenutku. Lako pronađite vaše vozilo zahvaljujući automatskom memorisanju lokacije vašeg parkinga. Da li vam je potrebna pomoć? Lako nas kontaktirajte zahvaljujući online rezervaciji termina ili pozivom PEUGEOT-ove pomoći. Možete čak i pratiti dolazak pomoći u realnom vremenu zahvaljujući funkciji pomoći na putu.