508 SW

 508 SW

508 SW

Upoznajte 508 SW SW. Uz mnogo izražajniji stil spoljašnjeg izgleda i sa poboljšanom unutrašnjom tehnologijom, garantovano pruža izuzetno iskustvo u vožnji.

3 RAZLOGA DA IZABERETE 508 SW

JEDINSTVEN DIZAJN

JEDINSTVENO ISKUSTVO VOŽNJE 1

JEDINSTVENO ISKUSTVO VOŽNJE

JEDINSTVEN DIZAJN 1

TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA 1

JEDINSTVEN DIZAJN

JEDINSTVEN DIZAJN

Peugeot 508 SW se ističe modernim dizajnom. Silueta je naglašenije strukture uz potpuno nove linije prednjeg kraja i novu masku sa znakom lava koji se nalazi u njenom središtu. Redizajnirani branici odražavaju veću snagu i čvrstoću. Ispunjen svežom snagom, potpuno moderan, ovaj novi Peugeot sedan privlači poglede na svakom koraku

Redizajniran kako bi izrazio dodatnu snagu i karakter, dizajn svetala je još izražajniji, uz upotrebu full LED tehnologije koja mu daje još izražajniji izgled - već na prvi pogled jasno je da je reč o novom Peugeot-u.

JEDINSTVENO ISKUSTVO VOŽNJE

JEDINSTVENO ISKUSTVO VOŽNJE

I upravljanje i akustika Novog Peugeot-a 508 SW svedoče o stručnosti Peugeot-a kada su u pitanju vozne performanse. Komponente visokog kvaliteta za vezu auto-tlo u interakciji sa visoko efikasnim motorima u rasponu od poslednje generacije BlueHDi dizel motora do inovativnog Hybrid4 motora, plus izbor manuelnog ili 6-brzinskog automatskog menjača pružaju jedinstveno zadovoljstvo u vožnji. Izaberite izuzetno svestranu verziju Novog 508 SW Hybrid4 koja je najbolja u pomenutom rasponu kao i centralnu konzolu koja omogućava najveće doživljaje u vožnji birajući između modela: Auto, Sport, 4WD i ZEV.

TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Unutrašnjost novog Peugeot-a 508, korišćeni materijali i briga o svakom detalju doprinose vrhunskom utisku i poboljšanoj udobnosti. Dodajte ovome još i inovativnu unutrašnju tehnologiju koja olakšava vožnju. Preko 7“ ekrana na dodir imate pristup displeju u visini pogleda, kameri za pomoć pri parkiranju, detektoru mrtvog ugla i satelitskoj navigaciji čime je bezbednost dodatno poboljšana.

OTKRIJTE I